24 Nisan 2022

Son Müfreze-Bir Kuvayı Milliye Romanı Yakup Bilgin Koçal Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 26,25 TL
Yazarı: Yakup Bilgin Koçal
Çevirmen: Yakup Bilgin Koçal

Son Müfreze-Bir Kuvayı Milliye Romanı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Yakup Bilgin Koçal olan ve Post Yayın yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Son Müfreze-Bir Kuvayı Milliye Romanı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Son Müfreze-Bir Kuvayı Milliye Romanı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Son Müfreze-Bir Kuvayı Milliye Romanı TIKLA PDF İNDİR !

Son Müfreze-Bir Kuvayı Milliye Romanı Yazarı Kimdir ?

Son Müfreze-Bir Kuvayı Milliye Romanı yazarı Yakup Bilgin Koçal 'dır. Yakup Bilgin Koçal yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Son Müfreze-Bir Kuvayı Milliye Romanı PDF indir oku

Son Müfreze-Bir Kuvayı Milliye Romanı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Post Yayın yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Son Müfreze-Bir Kuvayı Milliye Romanı TIKLA PDF İNDİR !

Son Müfreze-Bir Kuvayı Milliye Romanı TIKLA PDF İNDİR !

Cihan harbi sona ermiş, ülke teslim alınmıştır. Yunan işgal kuvvetleri, Yalova köylerine silahlarını teslim etmesi için haber göndermiştir.

Burhaniye Köyü'nden Rasim ve Abdülkadir bunun intihar etmek manasına geldiğini bilmektedir. Zaman onları haklı çıkaracak, silahını teslim eden bölgeler kıyımdan geçirilirken, bu iki kahramanın kararlılığı Burhaniye Müfrezesi'nin kurulmasını sağlayacak ve bu müfreze Kurtuluş Savaşı'nın sonuna kadar ayakta kalacaktır.

Son Müfreze, Kuvayı Milliye hareketinin bilinmeyen bir safhasının romanı. Kurtuluş Savaşı'nın Yalova'daki safahatını anlatan ve gerçek hadiselere dayanan bir direniş ve kahramanlık destanı.

(Tanıtım Bülteninden)

Son Müfreze-Bir Kuvayı Milliye Romanı TIKLA PDF İNDİR !Son Müfreze-Bir Kuvayı Milliye Romanı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Son Müfreze-Bir Kuvayı Milliye Romanı, Yakup Bilgin Koçal

Yorum Gönder