24 Nisan 2022

Aile Yadigarları Rita Ender Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 21,45 TL
Yazarı: Rita Ender
Çevirmen: Rita Ender

Aile Yadigarları indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Rita Ender olan ve İletişim Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Aile Yadigarları eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Aile Yadigarları ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Aile Yadigarları TIKLA PDF İNDİR !

Aile Yadigarları Yazarı Kimdir ?

Aile Yadigarları yazarı Rita Ender 'dır. Rita Ender yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Anlatı türündedir.

Aile Yadigarları PDF indir oku

Aile Yadigarları indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İletişim Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Aile Yadigarları TIKLA PDF İNDİR !

Aile Yadigarları TIKLA PDF İNDİR !

Çoğu için "aile yadigârı," bir nesnedir: Bir kolye, bir bilezik, bir kıyafet, bir hesap makinesi, bir fincan, bir küllük veya fotoğraflar… Birisiyse "aile yadigârım, anılarım," diyor. Biri "anneannem," cevabını veriyor, aile yadigârı sorulunca. Kimisi özenle seçilip "değerli eşya" olarak yadigâr bırakılmış, kimisini çocuklar, torunlar, yeğenler kendisi seçmiş yadigâr diye… Bir yadigâr, sadece hürmeti, minneti, sevgiyi ve hatırayı saklamakla kalmaz. Belki bazen melankolisi ve neşesiyle geçmişin hislerini de taşır, kuşaktan kuşağa devreder. Rita Ender, yadigâr kelimesinin "tılsımıyla" sözü açarak, Türkiyeli otuz genç Yahudi'yle aile yadigârları üzerine söyleşiyor. Söyleşiler bize hayat hikâyeleri anlatıyor; farklı Yahudilik kültürleri hakkında canlı izlenimler sunuyor ve yadigâr kavramı üzerinden, geçmişle yüzleşmenin ve hatıra "kurmanın" sıradan insanlara ait somut, canlı tecrübelerini aktarıyor. Reysi Kamhi'nin çizgileriyle…

(Tanıtım Bülteninden)

Aile Yadigarları TIKLA PDF İNDİR !Aile Yadigarları TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Anlatı
Etiketler; Edebiyat, Anlatı, Aile Yadigarları, Rita Ender

Yorum Gönder