28 Nisan 2022

Sokratis Ölüler Şehrinde Suphi Varım Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 22,5 TL
Yazarı: Suphi Varım
Çevirmen: Suphi Varım

Sokratis Ölüler Şehrinde indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Suphi Varım olan ve Maceraperest Kitaplar yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Sokratis Ölüler Şehrinde eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sokratis Ölüler Şehrinde ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sokratis Ölüler Şehrinde TIKLA PDF İNDİR !

Sokratis Ölüler Şehrinde Yazarı Kimdir ?

Sokratis Ölüler Şehrinde yazarı Suphi Varım 'dır. Suphi Varım yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Polisiye türündedir.

Sokratis Ölüler Şehrinde PDF indir oku

Sokratis Ölüler Şehrinde indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Maceraperest Kitaplar yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sokratis Ölüler Şehrinde TIKLA PDF İNDİR !

Sokratis Ölüler Şehrinde TIKLA PDF İNDİR !

Gözlerini açtı. Karanlıkta karşılaşınca dehşetle yerinden fırladı. Zihninde art arda sorular oluştu. Neredeydi, başına ne gelmişti, fenalık mı geçirmişti?,Zifiri karanlıkta bir şeyler görmeye çalıştı, başaramadı… Panik içinde doğruldu. Bedeni kaskatı kesilmişti. Ensesinden vücudunun alt kısmına doğru şiddetli bir ağrı yayıldı… Karanlığa alışan gözleriyle, üzerinden yuvarlandığı sert yerin bir lahit olduğunu kavrayınca gözleri irileşti… Kocasının ve halasının adlarını seslendi… Niçin kimse ona cevap vermiyordu? İnleyerek ayağa kalktı, duvarları yoklayarak yürümeye başladı… Kapı olmadığını anlayınca içindeki ümit tekrar dehşete dönüştü. Gözyaşları içinde avazı çıktığınca bağırdı.her yanı umutsuzca yumrukladı… Dermansız kalınca yere çöktü. Üstüne toprak ve taş parçaları dökülmeye başladı. Aklına buraya düştüğü yarık geldi. Belki oradan çıkabilirdi. Başını yukarı çevirince tiz bir çığlık attı. Paramparça Bir iskeletle burun buruna gelmişti. Yere bir kafatası düştü…Dedektif Sokratis, bu kez Hans Christian Andersen'in 1841 yılında Smyrna'da notlarını tuttuğu defterin izinde, peş peşe işlenen cinayetlerin gizemini çözmeye çalışıyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Sokratis Ölüler Şehrinde TIKLA PDF İNDİR !Sokratis Ölüler Şehrinde TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Polisiye
Etiketler; Edebiyat, Roman, Polisiye, Sokratis Ölüler Şehrinde, Suphi Varım

Yorum Gönder