28 Nisan 2022

Kızıl Kurtlar İmparatorluğu Deniz Tural Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,4 TL
Yazarı: Deniz Tural
Çevirmen: Deniz Tural

Kızıl Kurtlar İmparatorluğu indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Deniz Tural olan ve Çınar Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 282 sayfalık Kızıl Kurtlar İmparatorluğu eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kızıl Kurtlar İmparatorluğu ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kızıl Kurtlar İmparatorluğu TIKLA PDF İNDİR !

Kızıl Kurtlar İmparatorluğu Yazarı Kimdir ?

Kızıl Kurtlar İmparatorluğu yazarı Deniz Tural 'dır. Deniz Tural yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Polisiye türündedir.

Kızıl Kurtlar İmparatorluğu PDF indir oku

Kızıl Kurtlar İmparatorluğu indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Çınar Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 282 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kızıl Kurtlar İmparatorluğu TIKLA PDF İNDİR !

Kızıl Kurtlar İmparatorluğu TIKLA PDF İNDİR !

Derin bir iç hesaplaşma yaşadığı ve tedirgin olduğu belliydi. Neden bize gelmiş, bizi bu dünyaya çekmişti? Kendi iç hesaplaşmasını tamamlamak ve kaygılarını azaltmak için olabilirdi. Fakat bu sorgu kaygı ve pişmanlıklarını artırmıştı.

Ahmet Komiser konuklarımıza döndü, "Beyler," dedi, "Ortada şüpheli üç ölüm var ve şüpheli üç insan da bu odada. İkinci ve üçüncü ölümlere yol açtığınız için hepiniz üç ölümden de sorumlusunuz."

Üç konuk sessizce çıkıp gitti.

Atılım Dedektiflik Bürosu'nun hayatlarını cinayet çözmeye adamış kahramanları: Komiser Ahmet, komiser İbrahim, Sevim Göksoy ve gizemli öyküler koleksiyoneri sahaf Zahit Sıtkı.

Deniz Tural, Pentagram Cinayetleri'nde olduğu gibi yeni kitabı Kızıl Kurtlar İmparatorluğu'nda da çözülmesi imkânsız gibi görünen cinayetlerin karanlık labirentlerinde dolaştırıyor okuru.

(Tanıtım Bülteninden)

Kızıl Kurtlar İmparatorluğu TIKLA PDF İNDİR !Kızıl Kurtlar İmparatorluğu TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Polisiye
Etiketler; Edebiyat, Roman, Polisiye, Kızıl Kurtlar İmparatorluğu, Deniz Tural

Yorum Gönder