10 Nisan 2022

Seyyah Yazar - Gezerken Gördüklerim Mehmet Gözükara Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 28,5 TL
Yazarı: Mehmet Gözükara
Çevirmen: Mehmet Gözükara

Seyyah Yazar - Gezerken Gördüklerim indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mehmet Gözükara olan ve Gülnar Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 200 sayfalık Seyyah Yazar - Gezerken Gördüklerim eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Seyyah Yazar - Gezerken Gördüklerim ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Seyyah Yazar - Gezerken Gördüklerim TIKLA PDF İNDİR !

Seyyah Yazar - Gezerken Gördüklerim Yazarı Kimdir ?

Seyyah Yazar - Gezerken Gördüklerim yazarı Mehmet Gözükara 'dır. Mehmet Gözükara yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Seyyah Yazar - Gezerken Gördüklerim PDF indir oku

Seyyah Yazar - Gezerken Gördüklerim indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Gülnar Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 200 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Seyyah Yazar - Gezerken Gördüklerim TIKLA PDF İNDİR !

Seyyah Yazar - Gezerken Gördüklerim TIKLA PDF İNDİR !

Şair/yazar Mehmet Gözükara, davetli olduğu kültür vesanat etkinlikleri münasebetiyle gittiği farklı coğrafyalarave mekânlara, buralarda katıldığı programlara ait gözlem,izlenim, duygu ve düşüncelerini hem güçlü bir şair hemde yazar kimliğiyle dile getiren, kayıt altına alan birsanatçımızdır. Yazar, bu yazılarının bir kısmını Seyyah Yazar/Gezerken Gördüklerim adlı eserinde bir araya getirerekokuyucuyla paylaşmaktadır. Mehmet Gözükara'nın, gidilenyerlere ait tabii güzellikler yanında tarih, coğrafya, edebiyat,kültür, sanat, gelenek ve görenekler gibi pek çok alandatespit ve değerlendirmeler yapması; çok yönlü ve hemenher türde ayrı ayrı görebileceğimiz konuları bir arada elealması, bu eseri edebî bir tür olmakla birlikte aynı zamandabaşvurulacak bir kaynak hâline getirmektedir.Gözükara, eserinde seyahat pergelinin merkezini kadimbir kültür şehri olan Elbistan'a teyelleyip pergelin diğerucunu yurdun diğer il ve ilçelerinde dolaştırıyor. Eserdekiyazıların bir kısmı gezi özelliğini taşırken, bir kısmı hatıralarınkaynaşmasından oluşan çeşni göstermektedir.

Eserde; Bahaettin Karakoç ile Hurman Çayı üstünekurulan haymada çay muhabbeti yapacak, Çanakkale'yişair gözüyle tanıyacak, Nurhak'ta bizi kardeş yapan kültürelkodlarımızı paylaşacak, Eskişehir'de Türk Dünyası'nın şiiriklimini soluyacak, Diyarbakır'ın "Sur"larını ve "sır"larınıifşa edecek, Tekir'de şair ve dağ oylumlu sohbet yapacak,Erciyes Dağı'ndan şairlere seslenecek, Kitap Fuarlarındakelam ve kalem erbabıyla tanışacağız….

(Tanıtım Bülteninden)

Seyyah Yazar - Gezerken Gördüklerim TIKLA PDF İNDİR !Seyyah Yazar - Gezerken Gördüklerim TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Seyyah Yazar - Gezerken Gördüklerim, Mehmet Gözükara

Yorum Gönder