10 Nisan 2022

Kitabist Manifesto Ubeydullah Günel Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,25 TL
Yazarı: Ubeydullah Günel
Çevirmen: Ubeydullah Günel

Kitabist Manifesto indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ubeydullah Günel olan ve Kanon Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, 128 sayfalık Kitabist Manifesto eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kitabist Manifesto ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kitabist Manifesto TIKLA PDF İNDİR !

Kitabist Manifesto Yazarı Kimdir ?

Kitabist Manifesto yazarı Ubeydullah Günel 'dır. Ubeydullah Günel yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Kitabist Manifesto PDF indir oku

Kitabist Manifesto indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kanon Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, 128 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kitabist Manifesto TIKLA PDF İNDİR !

Kitabist Manifesto TIKLA PDF İNDİR !

Her alanda olduğu gibi, yayıncılık sektöründe de dışarıdan bakıldığında görünen vitrin ile bu gösterinin arkasında işleyen sistem birbirinden çok farklıdır. Kitapların üzerine yüklenmiş olan popülerlik ve çoksatarlık kaygıları bir yandan nesne olarak kitabı başkalaştırırken, bir yandan da sektör içindeki insanların karakterleri, iş yapma biçimleri ve dünya görüşleri üzerinde evrimsel bir dönüşüme yol açacak etkilerde bulunur.

Kendisi de bir sektör paydaşı olan Günel, sektörün geçirdiği bu dönüşüme oldukça nüktedan ve içten öykülerle hem bir eleştiri getiriyor hem de sektörün perde arkasında yaşananları, girift ilişki ağını deşifre ederek okurun önüne sunuyor. Hepsi birbirinden keyifli bu öykülerde, kitap sevgisinin, bibliyomani ve ticaretin hem kesiştiği hem de ayrıştığı alanları okuyacaksınız.
"Bizim iş çetindir, ama bu işte para kazanmak güzel bir kitap yazmaktan hâlâ daha kolaydır."

Jules Renard, Yazmak Üzerine Notlar

(Tanıtım Bülteninden)

Kitabist Manifesto TIKLA PDF İNDİR !Kitabist Manifesto TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Kitabist Manifesto, Ubeydullah Günel

Yorum Gönder