26 Nisan 2022

Şeytanın Şeyhleri ve Emperyalin Müritleri Mustafa Barlas Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 8,42 TL
Yazarı: Mustafa Barlas
Çevirmen: Mustafa Barlas

Şeytanın Şeyhleri ve Emperyalin Müritleri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mustafa Barlas olan ve Kültür Ajans Tanıtım ve Organizasyo yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Şeytanın Şeyhleri ve Emperyalin Müritleri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Şeytanın Şeyhleri ve Emperyalin Müritleri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Şeytanın Şeyhleri ve Emperyalin Müritleri TIKLA PDF İNDİR !

Şeytanın Şeyhleri ve Emperyalin Müritleri Yazarı Kimdir ?

Şeytanın Şeyhleri ve Emperyalin Müritleri yazarı Mustafa Barlas 'dır. Mustafa Barlas yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Şeytanın Şeyhleri ve Emperyalin Müritleri PDF indir oku

Şeytanın Şeyhleri ve Emperyalin Müritleri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kültür Ajans Tanıtım ve Organizasyo yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Şeytanın Şeyhleri ve Emperyalin Müritleri TIKLA PDF İNDİR !

Şeytanın Şeyhleri ve Emperyalin Müritleri TIKLA PDF İNDİR !

"...Yavaş yavaş bir kumpasın içine doğru çekilen Halid Efendinin bu kendisine karşı sahnelenen sokak ve meydan tiyatrosunu ise asla fark etmemesi gerekmekte idi. Fakat mektep ve medrese görmüş lakin ham ervah olan bu molla, kendinde bulunan hikmet kırıntılarından ve kendisinde tevehhüm ettiği ilahi pırıltılardan dolayı kendisini ziyadesiyle büyük bir dini şahsiyet ve tasavvufi kutup mertebe-sine aday ve Tanrının seçtiği, seçilmiş kutsal kişi olarak görme eğiliminde olduğundan bu tiyatroyla perdelenen zokayı mantarıyla birlikte yutmuştu."

"...Halid Efendi gözleri önünde sahnelenen bu orta oyununa kendisini öylesine kaptırmıştı ki, Mağripli Berberi kıyafetleri içindeki yaşlı adamın konuşmalarında zerrece Mağripli Arapça aksanı bulunmayıp aksine çok temiz bir Bağdat Arapçası ile konuştuğunun farkına bile varamamıştı."

(Tanıtım Bülteninden)

Medya Cinsi: Ciltsiz

Sayfa Sayısı: 207

Ebat: 14x21

İlk Baskı Yılı: 2017

Hamur Tipi: 2. Hamur

Baskı Sayısı: 1. Basım

Şeytanın Şeyhleri ve Emperyalin Müritleri TIKLA PDF İNDİR !Şeytanın Şeyhleri ve Emperyalin Müritleri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Şeytanın Şeyhleri ve Emperyalin Müritleri, Mustafa Barlas

Yorum Gönder