26 Nisan 2022

Davetsiz Sesler Lori Schiller Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,96 TL
Yazarı: Lori Schiller
Çevirmen: Elif Kadıoğlu

Davetsiz Sesler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Lori Schiller olan ve Martı Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Davetsiz Sesler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Davetsiz Sesler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Davetsiz Sesler TIKLA PDF İNDİR !

Davetsiz Sesler Yazarı Kimdir ?

Davetsiz Sesler yazarı Lori Schiller 'dır. Lori Schiller yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Korku Gerilim türündedir.

Davetsiz Sesler PDF indir oku

Davetsiz Sesler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Martı Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Davetsiz Sesler TIKLA PDF İNDİR !

Davetsiz Sesler TIKLA PDF İNDİR ! Bir şizofrenin güncesi… On sekiz yaşına bastığı yıl birtakım "sesler" duymaya başlayan Lori korktuğu için bu sesleri kimseye anlatamaz. Üniversite eğitimi için ailesinden ayrılıp başka bir şehre taşınmasıyla birlikte hayat onun için adeta bir işkenceye dönüşür. Lori gitgide çoğalan seslerle birçok kez intiharın eşiğine kadar gelir, artık ölümün kıyısından yeniden hayata tutunma savaşı başlamıştır. Şizofreni hastası olan Lori'nin sarsıcı hikâyesine tanık olmaya hazır mısınız?

(Tanıtım Bülteninden)

Davetsiz Sesler TIKLA PDF İNDİR !Davetsiz Sesler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Korku Gerilim
Etiketler; Edebiyat, Roman, Korku Gerilim, Davetsiz Sesler, Lori Schiller

Yorum Gönder