26 Nisan 2022

Semazeni Öldürmek-Ateşin Aşkı Fatih Şahin Işık Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,9 TL
Yazarı: Fatih Şahin Işık
Çevirmen: Fatih Şahin Işık

Semazeni Öldürmek-Ateşin Aşkı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Fatih Şahin Işık olan ve Kumran yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Semazeni Öldürmek-Ateşin Aşkı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Semazeni Öldürmek-Ateşin Aşkı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Semazeni Öldürmek-Ateşin Aşkı TIKLA PDF İNDİR !

Semazeni Öldürmek-Ateşin Aşkı Yazarı Kimdir ?

Semazeni Öldürmek-Ateşin Aşkı yazarı Fatih Şahin Işık 'dır. Fatih Şahin Işık yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Polisiye türündedir.

Semazeni Öldürmek-Ateşin Aşkı PDF indir oku

Semazeni Öldürmek-Ateşin Aşkı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kumran yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Semazeni Öldürmek-Ateşin Aşkı TIKLA PDF İNDİR !

Semazeni Öldürmek-Ateşin Aşkı TIKLA PDF İNDİR !

Konya'da işlenen esrarengiz bir semazen cinayeti polisi harekete geçirir. Konya'nın puslu sokaklarında, Şeb-i Arus'tan hemen önce işlenen bu cinayet ilk değildir, son da olmayacaktır. Olayların peşinde bir başkomiser ve meraklı bir gazeteci... Bu gerilimin ortasında geçmişle yaşanan hesaplaşmalar ... Ve AŞK... Ateşe, tennureye ve tene dokunacak bir aşk. Birkaç çarktan sonra sol ayağı çividen çıkmıştı ve yine kanıyordu. Durdu tahtadan indi ve yine iki dizinin üstüne oturdu. Sikkesini çıkardı, yine tahtayı öptü. Kafasını kaldırdı, karanlığın içinde duran Destarlı Gölge'ye baktı. Oysa hiç biri tanımamıştı aşkı... Bütün suç meşk tahtasında, kanayan yaralarıma kimse tuz olmuyor kimse olması gereken yerde değil ve hiç biri bilmiyor oysa ateş çok yakın..

(Tanıtım Bülteninden)

Semazeni Öldürmek-Ateşin Aşkı TIKLA PDF İNDİR !Semazeni Öldürmek-Ateşin Aşkı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Polisiye
Etiketler; Edebiyat, Roman, Polisiye, Semazeni Öldürmek-Ateşin Aşkı, Fatih Şahin Işık

Yorum Gönder