26 Nisan 2022

Gölgelerden Gelen Korku Howard Philips Lovecraft Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 20,25 TL
Yazarı: Howard Philips Lovecraft
Çevirmen: Howard Philips Lovecraft

Gölgelerden Gelen Korku indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Howard Philips Lovecraft olan ve Kiwi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Gölgelerden Gelen Korku eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Gölgelerden Gelen Korku ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Gölgelerden Gelen Korku TIKLA PDF İNDİR !

Gölgelerden Gelen Korku Yazarı Kimdir ?

Gölgelerden Gelen Korku yazarı Howard Philips Lovecraft 'dır. Howard Philips Lovecraft yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Gölgelerden Gelen Korku PDF indir oku

Gölgelerden Gelen Korku indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kiwi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Gölgelerden Gelen Korku TIKLA PDF İNDİR !

Gölgelerden Gelen Korku TIKLA PDF İNDİR !

Masadaki ceset kör ve korkunç bir şekilde etrafı yoklayarak doğrulmuştu, bir ses duyduk. Bu sese bir ses diyemem, çünkü çok korkunçtu. Ama tonu korkunç olan tek şeyi değildi. Mesajı da değildi, yalnızca çığlık atmıştı; "Zıpla, Ronald, Tanrı aşkına, zıpla!" Korkunç şey, onun kaynağıydı. Çünkü ses, sürünen karanlık gölgelerin iğrenç köşesindeki geniş, üstü kapalı fıçısından gelmişti. Howard Phillips Lovecraft; Stephan King, Bentley Little, Joe R. Lansdale ve Neil Gaiman'ın bulunduğu birçok yazarına esin kaynağı oldu.

(Tanıtım Bülteninden)

Gölgelerden Gelen Korku TIKLA PDF İNDİR !Gölgelerden Gelen Korku TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Gölgelerden Gelen Korku, Howard Philips Lovecraft

Yorum Gönder