13 Nisan 2022

Şaman Olan İmam Cazim Gürbüz Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,2 TL
Yazarı: Cazim Gürbüz
Çevirmen: Cazim Gürbüz

Şaman Olan İmam indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Cazim Gürbüz olan ve Berfin Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Şaman Olan İmam eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Şaman Olan İmam ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Şaman Olan İmam TIKLA PDF İNDİR !

Şaman Olan İmam Yazarı Kimdir ?

Şaman Olan İmam yazarı Cazim Gürbüz 'dır. Cazim Gürbüz yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Şaman Olan İmam PDF indir oku

Şaman Olan İmam indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Berfin Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Şaman Olan İmam TIKLA PDF İNDİR !

Şaman Olan İmam TIKLA PDF İNDİR !

Şaman olan imam var mı? Yok. Olsa ne olurdu, nasıl olurdu? Hangi iç hesaplaşmaları yaşardı o imam, hangi bilgilere erişir, o bilgilerin önüne koyduğu kaskatı gerçeklerle ve kendisiyle nasıl mücadele ederdi? Sonunda şaman olmaya nasıl karar verirdi?

Ve şaman olan o imam, hangi çığırları açar, hangi değişimlerin öncüsü olurdu.

Bu romanda yukarıdaki soruların yanıtı, yani İmam'dan Şaman'a giden yolun tüm halleri anlatılıyor roman dokusu, kurgusu, akışı içinde.

Cazim Gürbüz araştırmacı yazar, deneme yazarı, şairlik ve gazete köşe yazarlığı birikim ve yeteneklerini bu romanda seferber ediyor. Şamanizm'i roman akıcılığı içinde, sıkılmadan ayrıntısıyla öğrenmiş olacaksınız. Son derece önemli, çarpıcı ve özel bilgiler bunlar. Ve Şamanizm-İslam karşılaştırmaları. İmam ve Şaman'ın ayrı dünyaları. Karşıtlıklar, çelişkiler.Yazar bu karşıtlık ve çelişkileri kıskıvrak yakalıyor, çarpıcı bir sunuşla yansıtıyor ve okuru da imamla şaman arasında tercihe yönlendiriyor.

Bu romanda yazar, vaka anlatımı boyutlarını aşarak; özdeyişlerle süslü, deneme tadı ve tarzında söz güzeli satırlar sunuyor. Zengin çağrışımlar içeren menkıbe ve söylenceler ile akıcı diyaloglar da bu romanın önemli ve ayrıksı özelliklerinden. Bunları beğeni ile okuyacağınıza inanıyoruz.

Bu romandan belleğinizde öyle çok bilgi, olay, ileti çarpıcı kişilik özellikleri kalacak ki… Onları kolay kolay unutamayacaksınız.

(Tanıtım Bülteninden)

Şaman Olan İmam TIKLA PDF İNDİR !Şaman Olan İmam TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Şaman Olan İmam, Cazim Gürbüz

Yorum Gönder