29 Nisan 2022

Sahte Kupon Lev Nikolayeviç Tolstoy Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,1 TL
Yazarı: Lev Nikolayeviç Tolstoy
Çevirmen: Havva Aslan

Sahte Kupon indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Lev Nikolayeviç Tolstoy olan ve Zeplin Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, 96 sayfalık Sahte Kupon eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sahte Kupon ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sahte Kupon TIKLA PDF İNDİR !

Sahte Kupon Yazarı Kimdir ?

Sahte Kupon yazarı Lev Nikolayeviç Tolstoy 'dır. Lev Nikolayeviç Tolstoy yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Sahte Kupon PDF indir oku

Sahte Kupon indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Zeplin Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, 96 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sahte Kupon TIKLA PDF İNDİR !

Sahte Kupon TIKLA PDF İNDİR !

Bu çarpıcı uzun öyküde, Tolstoy sahte bir kupon metaforuyla Çarlık döneminde yaşanan yoksulluğu ve adaletsizliği köylü, memur, esnaf, yani tüm ezilenlerin gözünden aktarmıştır. Sahte Kupon'da, egemen sınıfların hep haklı olduğu ve hiç zarar görmediği, sıradan halkın ise kendi yaşam mücadelesini din sömürücülerinin ihanetinden kurtarmaya çalıştıkları acı bir tabloyla karşılaşırız, ama ufukta ışığın görüldüğü bir tablo...

(Tanıtım Bülteninden)

Sahte Kupon TIKLA PDF İNDİR !Sahte Kupon TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Sahte Kupon, Lev Nikolayeviç Tolstoy

Yorum Gönder