29 Nisan 2022

Beyaz Yaka Miheil Cavahişvili Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 21,0 TL
Yazarı: Miheil Cavahişvili
Çevirmen: Parna-Beka Çilaşvili

Beyaz Yaka indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Miheil Cavahişvili olan ve Epona yayınevinin yayınlamış olduğu, 224 sayfalık Beyaz Yaka eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Beyaz Yaka ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Beyaz Yaka TIKLA PDF İNDİR !

Beyaz Yaka Yazarı Kimdir ?

Beyaz Yaka yazarı Miheil Cavahişvili 'dır. Miheil Cavahişvili yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Beyaz Yaka PDF indir oku

Beyaz Yaka indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Epona yayınevi tarafından yayınlanan, 224 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Beyaz Yaka TIKLA PDF İNDİR !

Beyaz Yaka TIKLA PDF İNDİR !

Kent yaşamının ikiyüzlülüğünden bunalmış olan Elizbar'ın yolu beklenmedik biçimde eski arkadaşı Curha'nın köyüne düşer ve Elizbar orada daha önceden tanıdığı, hayatının aşkı Hatuta'yla karşılaşır. Gelin görün ki, başlangıçta derin bir huzura ermiş olan Elizbar, sığınmış olduğu Hevsuretrnin katı ve acımasız gelenekleriyle yaşamayı sürdüremez. Daha önce nefret ettiği Tiflis'in kalabalığı, burnunda tütmeye başlar. Ne var ki Curha onun köyden ayrılmasına izin vermez, çünkü köyü saklı bir köydür ve arkadaşının köyün yerini Sovyet yönetimine göstermesinden korkar. Buna rağmen Elizbar, Hatuta'nın da yardımıyla köyden kaçmayı başarır; fakat ıssız dağların arasındaki ormanlarda kaybolur. Elizbar'ın kayboluşuyla romanın hikâyesinin gerilimi doruk noktasına ulaşır.

Miheil Cavahişvili'nin önemli yapıtlarından Beyaz Yaka; aşkı, ölümü ve esareti, sadakat ve ihaneti, insan için birer kafese dönüşen köy ile kent yaşamını sorgulayan bir romandır. Usta bir anlatıcı olan yazar, Hevsureti bölgesinin katı ve acımasız geleneklerini işlerken, akıcı bir dille kaleme aldığı romanında felsefi ve siyasi meseleleri de derinlemesine irdeler.

(Tanıtım Bülteninden)

Beyaz Yaka TIKLA PDF İNDİR !Beyaz Yaka TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Beyaz Yaka, Miheil Cavahişvili

Yorum Gönder