11 Nisan 2022

Ruhumun Dalgaları Handan Yiğit Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,75 TL
Yazarı: Handan Yiğit
Çevirmen: Handan Yiğit

Ruhumun Dalgaları indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Handan Yiğit olan ve Cenevre Fikir Sanat yayınevinin yayınlamış olduğu, 184 sayfalık Ruhumun Dalgaları eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ruhumun Dalgaları ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ruhumun Dalgaları TIKLA PDF İNDİR !

Ruhumun Dalgaları Yazarı Kimdir ?

Ruhumun Dalgaları yazarı Handan Yiğit 'dır. Handan Yiğit yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Ruhumun Dalgaları PDF indir oku

Ruhumun Dalgaları indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Cenevre Fikir Sanat yayınevi tarafından yayınlanan, 184 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ruhumun Dalgaları TIKLA PDF İNDİR !

Ruhumun Dalgaları TIKLA PDF İNDİR !

"Eğer bu dünyada yaşanan her şey bir kaderse bu kitapta anlatılanlar da kaderimizin bir parçasıdır. Ben tesadüflere inanmam. Çünkü tesadüf değildir bizleri bir arayagetiren.Kaderdir..."Bunların dışında yazar aynı zamanda bir sosyal fayda da amaçlıyor bu romanda. Konuşma engelli bireylerin yaşamı ve yaşamda karşılaştıkları zorluklar üzerinde duruyor yazar. İşaret dilinin önemi engelli bireylerin toplum içerisinde yer edinmesi gerektiği günlük yaşamda desteklenmeleri ve sosyal hayat içerisinde karşılaşabileceği sorunlar gibi toplumsal meselelere de eğiliyor.Bu bağlamda Ruhumun Dalgaları klasik bir aşk romanı olmaktan öte bir amaç edinmiş olur. Aşk ana teması üzerinden kader fikrini vurgulamak ve güncel sorunların dile getirilmesinde önemli bir rol oynamaktadır.

(Tanıtım Bülteninden)

Ruhumun Dalgaları TIKLA PDF İNDİR !Ruhumun Dalgaları TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Ruhumun Dalgaları, Handan Yiğit

Yorum Gönder