11 Nisan 2022

Yüce Lider'e Dair Yavuz Türk Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,8 TL
Yazarı: Yavuz Türk
Çevirmen: Yavuz Türk

Yüce Lider'e Dair indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Yavuz Türk olan ve Everest Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 128 sayfalık Yüce Lider'e Dair eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yüce Lider'e Dair ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yüce Lider'e Dair TIKLA PDF İNDİR !

Yüce Lider'e Dair Yazarı Kimdir ?

Yüce Lider'e Dair yazarı Yavuz Türk 'dır. Yavuz Türk yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Yüce Lider'e Dair PDF indir oku

Yüce Lider'e Dair indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Everest Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 128 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yüce Lider'e Dair TIKLA PDF İNDİR !

Yüce Lider'e Dair TIKLA PDF İNDİR !

Bir hikâyeyi zamandan, mekândan, karakterlerden, kısacası alışılageldik bütün kısıtlamalarındanarındırırsanız geriye ne kalır?

Yavuz Türk bu zor ve kışkırtıcı meydan okumayı kabul edip, ortaya saf bir roman çıkarıyor. Bu romanda aşina olunan isimler, tanıdık şehirler, takip edilecek günler yer almıyor. Buna karşın, bütün insanlığın binlerce yıldır bildiği kendini "yüceleştirirken" halkını "köleleştirmek" isteyen liderler, sonu gelmeyen bir baskı, sansür ve kaçınılmaz olan direniş, Yüce Lider'e Dair'in her sayfasında hissediliyor.

Bugüne dek şiirleriyle okurun karşısına çıkan Yavuz Türk, bu kez şiirin bütün imkânlarını dahil ettiği ilk romanıyla, hepimizi bütün dünyadan uzak, ancak bütün dünyanın yükünü üzerinde taşıyan bir ada hikâyesine çağırıyor. Yüce Lider'e Dair,

şiir gücünde bir roman.

(Tanıtım Bülteninden)

Yüce Lider'e Dair TIKLA PDF İNDİR !Yüce Lider'e Dair TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Yüce Lider'e Dair, Yavuz Türk

Yorum Gönder