11 Nisan 2022

İsyan-Farklı Kültürlerden Evlilklerin Karmakarışık Hikayesi Qaisra Shahraz Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 31,5 TL
Yazarı: Qaisra Shahraz
Çevirmen: Fırat Fırat

İsyan-Farklı Kültürlerden Evlilklerin Karmakarışık Hikayesi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Qaisra Shahraz olan ve Truva Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 512 sayfalık İsyan-Farklı Kültürlerden Evlilklerin Karmakarışık Hikayesi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. İsyan-Farklı Kültürlerden Evlilklerin Karmakarışık Hikayesi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
İsyan-Farklı Kültürlerden Evlilklerin Karmakarışık Hikayesi TIKLA PDF İNDİR !

İsyan-Farklı Kültürlerden Evlilklerin Karmakarışık Hikayesi Yazarı Kimdir ?

İsyan-Farklı Kültürlerden Evlilklerin Karmakarışık Hikayesi yazarı Qaisra Shahraz 'dır. Qaisra Shahraz yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

İsyan-Farklı Kültürlerden Evlilklerin Karmakarışık Hikayesi PDF indir oku

İsyan-Farklı Kültürlerden Evlilklerin Karmakarışık Hikayesi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Truva Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 512 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
İsyan-Farklı Kültürlerden Evlilklerin Karmakarışık Hikayesi TIKLA PDF İNDİR !

İsyan-Farklı Kültürlerden Evlilklerin Karmakarışık Hikayesi TIKLA PDF İNDİR !

"Pakistanlıların aile yapısı derinlemesine ele alınmış. Geleneksel Müslüman değerlerinin modern batının değerleriyle birleşmesinin doğurduğu, havsalalara sığmayan bir olaylar örgüsü."

World Lit Today

Aşkın, yalnızlığın, elde etmenin, kaybetmenin ve kültürlerarası evliliklerin doğurduğu karmakarışık ilişkileri hikayesi olan İsyan, varlıklı üç kız kardeşin yüzleştiği ve maddi güç ne olursa olsun çözemeyeceği sorunları anlatıyor.

Düşüncesiz bir evliliğin sonucunda ailesi tarafından yüz çevrilmiş bir kız çocuğu, kaybettiği aşkının ardından duyduğu özlemin bitap düşürdüğü teyzeleri ve tüm sorunların odak noktası olan bir damadın hikayesi…

İngiltere ve Pakistan'ın Gülistan adlı kurgusal bir kasabasında yer alan hikayenin alışılmadık kurgusu, herkesin diğer herkesin ne yaptığını bildiği bir çevrede kurulan tuzakların arasında iki zengin kuzenin yaklaşan düğünlerini mercek altına alıyor.

(Tanıtım Bülteninden)

İsyan-Farklı Kültürlerden Evlilklerin Karmakarışık Hikayesi TIKLA PDF İNDİR !İsyan-Farklı Kültürlerden Evlilklerin Karmakarışık Hikayesi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, İsyan-Farklı Kültürlerden Evlilklerin Karmakarışık Hikayesi, Qaisra Shahraz

Yorum Gönder