10 Nisan 2022

Ruhların Tohumu 1.Cilt Nilgün Batıyeli Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 32,9 TL
Yazarı: Nilgün Batıyeli
Çevirmen: Nilgün Batıyeli

Ruhların Tohumu 1.Cilt indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Nilgün Batıyeli olan ve Gece Kitaplığı yayınevinin yayınlamış olduğu, 312 sayfalık Ruhların Tohumu 1.Cilt eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ruhların Tohumu 1.Cilt ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ruhların Tohumu 1.Cilt TIKLA PDF İNDİR !

Ruhların Tohumu 1.Cilt Yazarı Kimdir ?

Ruhların Tohumu 1.Cilt yazarı Nilgün Batıyeli 'dır. Nilgün Batıyeli yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Ruhların Tohumu 1.Cilt PDF indir oku

Ruhların Tohumu 1.Cilt indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Gece Kitaplığı yayınevi tarafından yayınlanan, 312 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ruhların Tohumu 1.Cilt TIKLA PDF İNDİR !

Ruhların Tohumu 1.Cilt TIKLA PDF İNDİR !

Fantastik / bilim-kurgu tarzında ele alınmış eserinde yazar Z. N. Batıyeli okuyucusunu gizemlerle dolu bir dünya ve ötesine taşımaktadır.
Göbeklitepe, dünya tarihinin en eski tapınak olma özelliği ile anılmakla birlikte hala gizemini korumaktadır. Ruhların Tohumu adlı iki ciltlik kitaplarında her şey Göbeklitepe' de başlayıp sonlanacak olsa da yazar okuyucularını çok farklı mecralara ve oluşumlara götürmektedir.
Evrenin bilinmeyen yerlerine, gezegen ve sistemlerine yapılan seyahatler, sihir, mucize, şekil değiştirenler, telepatik haberleşme, zamanda zıplama, kırılma, ışınlanma ve benzerleri kitabın pek çok unsur parçalarını temsil etmektedir.

Ayrıca yazar bugün yaşadığımız dünya gezegeninde mit, efsane olarak bilinen Mu, Atlantis, Agartalılar gibi medeniyetlere yer vermiş, onları ustaca hayata geçirmiştir.İnsan beyninin düşünme ve üretme kapasitesi ile yaratabileceği farklı, sürükleyici bir örneği olan Ruhların Tohumu adlı roman kişiye ikinci cildi ne zaman okuyucularıyla buluşturacak sorusunu sordurmaktadır.

(Tanıtım Bülteninden)

Ruhların Tohumu 1.Cilt TIKLA PDF İNDİR !Ruhların Tohumu 1.Cilt TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Ruhların Tohumu 1.Cilt, Nilgün Batıyeli

Yorum Gönder