14 Nisan 2022

Renkli Pipetler Serdar Atmaca Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,95 TL
Yazarı: Serdar Atmaca
Çevirmen: Serdar Atmaca

Renkli Pipetler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Serdar Atmaca olan ve Sokak Kitapları Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Renkli Pipetler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Renkli Pipetler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Renkli Pipetler TIKLA PDF İNDİR !

Renkli Pipetler Yazarı Kimdir ?

Renkli Pipetler yazarı Serdar Atmaca 'dır. Serdar Atmaca yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Renkli Pipetler PDF indir oku

Renkli Pipetler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Sokak Kitapları Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Renkli Pipetler TIKLA PDF İNDİR !

Renkli Pipetler TIKLA PDF İNDİR !

Büyük Orta Doğu Projesi, masum milyonlarca insanın ölmelerine, evinden, yurdundan göç etmek zorunda bırakılmalarına sebep oldu.
Ve bir göç; iki yangını da beraberinde getirdi. Ve bu yangın ister istemez bizim içimize sıçradı ve irili ufaklı çeşitli zorlukları ile hayatımızı sürdürmek zorunda bırakıldık. Her savaşta olduğu gibi bu savaşta da en ağır bedelleri kadınlar ve çocuklar ödedi ve çok acı bedeller ödemeye de devam ediyorlar. Doğada bulunan en soğuk yer gözden düşmüş bir adamın kadın kalbindeki yeri ise; gözden düşen tüm adamlar, savaş isteyenler olsa gerek. Dünya bir Devrim bekliyor! Diriliş, doğası gereği insanlığın kırıldığı yerden başlar.

Bu kitaptaki bazı olaylar Ömer'in tango ile tanışmasından sonra başlamıştır. Tango; devrimdir! Yalnız, kapitalistleştirip çıtayı düşürmek ise karşı devrim! Bu içten çürümeye yol açar. Bu yüzden güçlüler her zaman haklı değildir...

(Tanıtım Bülteninden)

Renkli Pipetler TIKLA PDF İNDİR !Renkli Pipetler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Renkli Pipetler, Serdar Atmaca

Yorum Gönder