14 Nisan 2022

En Çok Ben Yalnızım Ömer Yazıcı Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,95 TL
Yazarı: Ömer Yazıcı
Çevirmen: Ömer Yazıcı

En Çok Ben Yalnızım indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ömer Yazıcı olan ve Sokak Kitapları Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık En Çok Ben Yalnızım eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. En Çok Ben Yalnızım ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
En Çok Ben Yalnızım TIKLA PDF İNDİR !

En Çok Ben Yalnızım Yazarı Kimdir ?

En Çok Ben Yalnızım yazarı Ömer Yazıcı 'dır. Ömer Yazıcı yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

En Çok Ben Yalnızım PDF indir oku

En Çok Ben Yalnızım indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Sokak Kitapları Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
En Çok Ben Yalnızım TIKLA PDF İNDİR !

En Çok Ben Yalnızım TIKLA PDF İNDİR !

Her aşk kendi yalnızlığının kahramanıdır ve her kahraman en büyük yalnız... Bir yok oluş hikâyesiyle ayağa kalkan aşk, hayatımızdan götürdüğü her şeyi çıldırtan kalabalıklarla üstümüze yürüttü. Suyu kalmayan bir nehir yatağında yaşamaya çalışan balık misaliydik. Hepimiz aşıktık. Kimimiz süslenmiş gülücüklerimizle kızılcık şerbeti kıvamında nefeslenirken, kimimiz ağır bir ateşle yanmaya meyillendi. Hayata sırtını dönüp nefessizliği özleyenimiz de vardı, bütün insanlığa meydan okurcasına dimdik ölenimiz de. Araftaydık. Yüzümüzde en nadide bahar çiçekleri oynaşırken, içimizde zebanilerin halayında figürandık. Hepimiz kahramandık. Çünkü; Her aşk, kendi yalnızlığının kahramanıydı ve her kahraman en büyük yalnız... Ama... En Çok Ben Yalnızım.

(Tanıtım Bülteninden)

En Çok Ben Yalnızım TIKLA PDF İNDİR !En Çok Ben Yalnızım TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, En Çok Ben Yalnızım, Ömer Yazıcı

Yorum Gönder