28 Nisan 2022

Oruç Çağrısı Haydar Aksal Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,1 TL
Yazarı: Haydar Aksal
Çevirmen: Haydar Aksal

Oruç Çağrısı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Haydar Aksal olan ve İz Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Oruç Çağrısı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Oruç Çağrısı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Oruç Çağrısı TIKLA PDF İNDİR !

Oruç Çağrısı Yazarı Kimdir ?

Oruç Çağrısı yazarı Haydar Aksal 'dır. Haydar Aksal yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Oruç Çağrısı PDF indir oku

Oruç Çağrısı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İz Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Oruç Çağrısı TIKLA PDF İNDİR !

Oruç Çağrısı TIKLA PDF İNDİR !
Usta edebiyatçı Ali Haydar Haksal, milyonlarca müslümanın her sene heyecan ve coşku ile beklediği, ibadet ile geçirdiği Ramazan ayını ve orucu, o bilindik edip duyarlılığı ile okurlarına anlatıyor. En saf duygulardan en derin anlamlara kadar, orucun bir müslüman için ifade ettiği karşılık, Haksal'ın cümlelerinde adeta tecessüm ediyor.



Sayfa Sayısı: 200

Baskı Yılı: 2013


Dili: Türkçe
Yayınevi: İz Yayıncılık Oruç Çağrısı TIKLA PDF İNDİR !Oruç Çağrısı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Oruç Çağrısı, Haydar Aksal

Yorum Gönder