28 Nisan 2022

Küfrün İhsanı Olmaz İsmet Özel Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 31,5 TL
Yazarı: İsmet Özel
Çevirmen: İsmet Özel

Küfrün İhsanı Olmaz indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı İsmet Özel olan ve Tiyo Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Küfrün İhsanı Olmaz eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Küfrün İhsanı Olmaz ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Küfrün İhsanı Olmaz TIKLA PDF İNDİR !

Küfrün İhsanı Olmaz Yazarı Kimdir ?

Küfrün İhsanı Olmaz yazarı İsmet Özel 'dır. İsmet Özel yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Küfrün İhsanı Olmaz PDF indir oku

Küfrün İhsanı Olmaz indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Tiyo Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Küfrün İhsanı Olmaz TIKLA PDF İNDİR !

Küfrün İhsanı Olmaz TIKLA PDF İNDİR !
TİYO Yayıncılığın on üçüncü kitabı "Küfrün İhsanı Olmaz" İsmet Özel'in "Desem Öldürürler, Demesem Öldüm" kitabı ile başlattığı serinin ikincisidir. Kitap soldan sağa Latin harfleri, sağdan sola Kur'an harfleri ile yazılmıştır ve bu sebeple iki kapaklıdır.

"Eğer biz mü'min isek; mü'min olan eğer bizler isek nereden belli olur bu? Bellilik anlamadadır. Mü'min olarak anlamışlar arasına katılmışızdır. Ne anladık? Kâfirlerin en istemeyecekleri hâdisenin, en çok karşılaşmaktan çekindikleri hâdisenin bizim ormanı fark etmemiz, bizim ormanı görmemiz olduğunu anladık.

Türkiye'de Müslümanlıkmış gibi bilinen şeyin devlet tarafından milleti itaate icbar etmek, milleti İslâm'la terörize etmek için tahkim edilmiş kalıplar olduğunu geç de olsa öğrenebildim. Gerçek Müslüman, hayatın ne demek olduğunu bildiği için ekstradan bir dinî hayat nedir bilmez. Ekstradan bir dinî hayat edinmeyen Müslümanların bugün nasıl bir mesele karşısında olduğunu izaha "küfrün ihsanı olmaz" ibaresini dile getirmek yetmez; bu ibareyi şuur katına çıkarma zarureti vardır. Küfre en rahat hareket tarzı temin eden bir emir-kumanda zincirine rapt olunmakla Müslüman kalınmayacağı bilhassa öğrenilmelidir."



Sayfa Sayısı: 360

Baskı Yılı: 2013


Dili: Türkçe
Yayınevi: Tiyo Yayınları Küfrün İhsanı Olmaz TIKLA PDF İNDİR !Küfrün İhsanı Olmaz TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Küfrün İhsanı Olmaz, İsmet Özel

Yorum Gönder