10 Nisan 2022

Münzeviname Şenay Suluk Şencer Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,5 TL
Yazarı: Şenay Suluk Şencer
Çevirmen: Şenay Suluk Şencer

Münzeviname indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Şenay Suluk Şencer olan ve Gece Kitaplığı yayınevinin yayınlamış olduğu, 96 sayfalık Münzeviname eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Münzeviname ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Münzeviname TIKLA PDF İNDİR !

Münzeviname Yazarı Kimdir ?

Münzeviname yazarı Şenay Suluk Şencer 'dır. Şenay Suluk Şencer yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Münzeviname PDF indir oku

Münzeviname indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Gece Kitaplığı yayınevi tarafından yayınlanan, 96 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Münzeviname TIKLA PDF İNDİR !

Münzeviname TIKLA PDF İNDİR !

Münzevinâme; aynı bir sabah rüzgarı gibi, içinizi ve içteki dışınızı okşayarak ferahlık vermek için, hafif ürperti ile karışık duyguları yaşamanız için elinizde. Bugün
uyanmanın tam zamanı.

Bilincini kullanırsan ancak o zaman gerçekten görürsün, yüreğinle hissedersen ancak o zaman tam anlamıyla bilebilirsin, daha çok soru sorarsan ancak o zaman aradıklarının cevabını bulursun. Bu hikaye gözleri ve gönülleri hedef alıyor. Gönlün kapısı gözdür, iyi bakmak gerekir.

Bir rüya ile başlayan, rüya gibi bir hayatın öyküsü. Gizemlerle örülü arayış dolu bir yaşam serüveni.

(Tanıtım Bülteninden)

Münzeviname TIKLA PDF İNDİR !Münzeviname TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Münzeviname, Şenay Suluk Şencer

Yorum Gönder