12 Nisan 2022

Mihrican Emine Tanırgan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,75 TL
Yazarı: Emine Tanırgan
Çevirmen: Emine Tanırgan

Mihrican indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Emine Tanırgan olan ve Kerasus yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Mihrican eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Mihrican ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Mihrican TIKLA PDF İNDİR !

Mihrican Yazarı Kimdir ?

Mihrican yazarı Emine Tanırgan 'dır. Emine Tanırgan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Mihrican PDF indir oku

Mihrican indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kerasus yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Mihrican TIKLA PDF İNDİR !

Mihrican TIKLA PDF İNDİR !

Kitap; iyiyle kötünün, sevgiyle nefretin, çaresizlikle umudun perçinlendiği bir hayat hikâyesini anlatıyor. Günümüz toplumunda ağdalaşmış zihinlerin arasından sıyrılarak kendini ortaya çıkaran sevgi ve aile kavramının önemini vurguluyor.

Emine Tanırgan, toplumun değer yargılarını iki kutupta inceliyor. İyi ve kötüyü bir ruhun içinde barındırarak galibiyetin nihaî sonuçlarını gözler önüne seriyor. Aşkları, nefreti, aile sevgisini, dostluğu, hırsları ve günümüz toplumunun sorunlarını ele alan yazar; akıcı bir üslup ile bize, kitabın kahramanı olma fırsatını veriyor.

Mihrican'ın bu mücadelesinde edindiği tecrübe, iç muhakeme ve insanî kaygılarına; sürükleyici bir anlatım ile tanık olacaksınız.

(Tanıtım Bülteninden)

Mihrican TIKLA PDF İNDİR !Mihrican TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Mihrican, Emine Tanırgan

Yorum Gönder