12 Nisan 2022

Karikatür-2. Meşrutiyet Döneminin Ünlü Simaları Mehmet Asım Us Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 21,75 TL
Yazarı: Mehmet Asım Us
Çevirmen: Mehmet Asım Us

Karikatür-2. Meşrutiyet Döneminin Ünlü Simaları indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mehmet Asım Us olan ve Dergah Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Karikatür-2. Meşrutiyet Döneminin Ünlü Simaları eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Karikatür-2. Meşrutiyet Döneminin Ünlü Simaları ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Karikatür-2. Meşrutiyet Döneminin Ünlü Simaları TIKLA PDF İNDİR !

Karikatür-2. Meşrutiyet Döneminin Ünlü Simaları Yazarı Kimdir ?

Karikatür-2. Meşrutiyet Döneminin Ünlü Simaları yazarı Mehmet Asım Us 'dır. Mehmet Asım Us yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Edebiyat İnceleme türündedir.

Karikatür-2. Meşrutiyet Döneminin Ünlü Simaları PDF indir oku

Karikatür-2. Meşrutiyet Döneminin Ünlü Simaları indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Dergah Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Karikatür-2. Meşrutiyet Döneminin Ünlü Simaları TIKLA PDF İNDİR !

Karikatür-2. Meşrutiyet Döneminin Ünlü Simaları TIKLA PDF İNDİR !

Karikatür, II. Meşrutiyet döneminin önemli politikacıları, edebiyatçıları ve yayıncıları hakkında kaleme alınmış 29 adet karikatür başlıklı mizahî portreden meydana gelmektedir. II. Meşrutiyet devrinin siyasî ve sosyal alanda dikkati çeken 29 şahsiyetinin karikatürlerinin çizildiği bu yazılarda Mehmet Âsım, karikatürün, gerçekliği hem alışılmış hem de şaşırtıcı tarzda sunmasından yararlanmıştır. Karikatürünü yaptığı kişilerin, özelikle politikacıların Meclis-i Mebûsân'da yaptıkları konuşmalardan, onların kişisel hayatta en bilinen özelliklerinden yola çıkar. Kişilerin özelliklerinin mizahî bir şekilde anlatıldığı bu yazılarda yazarın amacı görsel karikatürün yerine nesirden meydana gelen bir karikatür yaratmaktır.

(Tanıtım Bülteninden)

Karikatür-2. Meşrutiyet Döneminin Ünlü Simaları TIKLA PDF İNDİR !Karikatür-2. Meşrutiyet Döneminin Ünlü Simaları TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Edebiyat İnceleme
Etiketler; Edebiyat, Edebiyat İnceleme, Karikatür-2. Meşrutiyet Döneminin Ünlü Simaları, Mehmet Asım Us

Yorum Gönder