11 Nisan 2022

Metin Olma Durumu Cüneyt Dal Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,0 TL
Yazarı: Cüneyt Dal
Çevirmen: Cüneyt Dal

Metin Olma Durumu indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Cüneyt Dal olan ve Eşik Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 144 sayfalık Metin Olma Durumu eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Metin Olma Durumu ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Metin Olma Durumu TIKLA PDF İNDİR !

Metin Olma Durumu Yazarı Kimdir ?

Metin Olma Durumu yazarı Cüneyt Dal 'dır. Cüneyt Dal yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Metin Olma Durumu PDF indir oku

Metin Olma Durumu indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Eşik Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 144 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Metin Olma Durumu TIKLA PDF İNDİR !

Metin Olma Durumu TIKLA PDF İNDİR !

Cüneyt Dal, neredeyse her köşe başında hayatı doludizgin yaşamayı öğütleyenlerin karşısında durarak, sıradan insan hikâyelerine eğiliyor ve iyiden iyiye silinmeye yüz tutmuş insanların sesini dinlemenin, birbirimizi anlamamızda yardımcı olabilecek önemli bir anahtar olduğunu, kendisine has bir üslupla öyküleştiriyor. Iskalamak, gözden kaçırmak, görmezden gelmek, önemsememek gibi eylemlerle sık sık düşmekte olanlara, "başka dünyalar da mümkün" tezini sunmaya çalışıyor. Bu öykülerde hayata, insana; hal, durum ve mânâya dair onca anlatım, yerini yüzleşmekten kaçınılan bir çocukluk anısında ya da adı henüz konulamamış duygu yoğunluklarında buluyor. Bu açıdan bakıldığında, Anadolu irfanıyla söylenmiş "her şey insan için" sözüne bizleri muhatap kılan ve dünya karşısında metin olabilmek yolunda verilen sonu başarı, bazen de hayal kırıklıklarıyla dolu sınavlardan çıkış noktasını alan bu öyküler, zengin bir anlatımla göze sokmayan ancak işaret eden ayrıntılar sunuyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Metin Olma Durumu TIKLA PDF İNDİR !Metin Olma Durumu TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Metin Olma Durumu, Cüneyt Dal

Yorum Gönder