11 Nisan 2022

Bilimkurgu ve Bilimdışı Kurmaca Quentin Meillassoux Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,0 TL
Yazarı: Quentin Meillassoux
Çevirmen: Osman Şişman

Bilimkurgu ve Bilimdışı Kurmaca indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Quentin Meillassoux olan ve Yort Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, 62 sayfalık Bilimkurgu ve Bilimdışı Kurmaca eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bilimkurgu ve Bilimdışı Kurmaca ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bilimkurgu ve Bilimdışı Kurmaca TIKLA PDF İNDİR !

Bilimkurgu ve Bilimdışı Kurmaca Yazarı Kimdir ?

Bilimkurgu ve Bilimdışı Kurmaca yazarı Quentin Meillassoux 'dır. Quentin Meillassoux yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Bilim Kurgu türündedir.

Bilimkurgu ve Bilimdışı Kurmaca PDF indir oku

Bilimkurgu ve Bilimdışı Kurmaca indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yort Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, 62 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bilimkurgu ve Bilimdışı Kurmaca TIKLA PDF İNDİR !

Bilimkurgu ve Bilimdışı Kurmaca TIKLA PDF İNDİR !

Alain Badiou'nun takdire şayan öğrencisi Meillassoux bu küçük kitabında; Hume, Kant ve Popper'ın nedenselliğe dair fikirlerini bilimkurgu tahayyülü üzerinden, özellikle de Asimov'un "Bilardo Topu" öyküsüne odaklanarak tartışıyor.

"Bilimdışı kurmacanın esas sorusu şudur: Bir bilimsel bilgiye prensipte erişimi olmayan, bu yüzden de doğa biliminin bir nesnesi olarak tesis edilemeyen bir dünya nedir; neye benzer?"

(Tanıtım Bülteninden)

Bilimkurgu ve Bilimdışı Kurmaca TIKLA PDF İNDİR !Bilimkurgu ve Bilimdışı Kurmaca TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Bilim Kurgu
Etiketler; Edebiyat, Roman, Bilim Kurgu, Bilimkurgu ve Bilimdışı Kurmaca, Quentin Meillassoux

Yorum Gönder