11 Nisan 2022

Arka Fren Kampana Arda Arnas Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,25 TL
Yazarı: Arda Arnas
Çevirmen: Arda Arnas

Arka Fren Kampana indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Arda Arnas olan ve İkinci Adam Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 186 sayfalık Arka Fren Kampana eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Arka Fren Kampana ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Arka Fren Kampana TIKLA PDF İNDİR !

Arka Fren Kampana Yazarı Kimdir ?

Arka Fren Kampana yazarı Arda Arnas 'dır. Arda Arnas yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Arka Fren Kampana PDF indir oku

Arka Fren Kampana indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İkinci Adam Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 186 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Arka Fren Kampana TIKLA PDF İNDİR !

Arka Fren Kampana TIKLA PDF İNDİR !

Viski, motosiklet ve kadın üçlüsünde kaybolmuş bir aylak ne arıyor olabilir ki? Hissetmeyi unutmuş bir ruh en fazla ne isteyebilir? Öznefret ve umarsızlığın kadim elçisinin hayatına ufak bir bakış atacağınız bu kitapta, Adana Ghetto'sunun işleyişini, motosiklet kulüplerinin arka planını görecek, boşluğun derinliğini hissedecek ve hatırı sayılır birer ereksiyon geçireceksiniz. Duygusal bir adamın duygusuzlaşma sürecinde onla beraber sürecek, sevişecek, kafayı bulacaksınız. Unutulmaya yüz tutmuş bir kültürün düşmüş meleğinin sonsuz arayışında ona eşlik edeceksiniz.

Standart bir hayatın, standart bir figüranı olan Erdal, boktan bir barın garsonuyken, Umur'la tanıştığında her şey değişir. İçindeki boşluğu doldurmaya çalışırken, kendini Adana'nın arka mahallelerinde bulur. Oluşan her boşluğu başka bir şeyle kapatmaya çalışırken hayatını nasıl becerdiğini fark etmez...

(Tanıtım Bülteninden)

Arka Fren Kampana TIKLA PDF İNDİR !Arka Fren Kampana TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Arka Fren Kampana, Arda Arnas

Yorum Gönder