26 Nisan 2022

Mavideki Hüzün Raci Uğurlu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 17,5 TL
Yazarı: Raci Uğurlu
Çevirmen: Raci Uğurlu

Mavideki Hüzün indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Raci Uğurlu olan ve Kitapmatik Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Mavideki Hüzün eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Mavideki Hüzün ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Mavideki Hüzün TIKLA PDF İNDİR !

Mavideki Hüzün Yazarı Kimdir ?

Mavideki Hüzün yazarı Raci Uğurlu 'dır. Raci Uğurlu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Mavideki Hüzün PDF indir oku

Mavideki Hüzün indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kitapmatik Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Mavideki Hüzün TIKLA PDF İNDİR !

Mavideki Hüzün TIKLA PDF İNDİR !

Yaşadığımız hayatın birer filmşeridi gibi gözlerimizin önünden teker teker geçerken, bu kitaptaki şiirleri okuyup, satır aralarında kendimizi bulacağımız ve geçmişimiz ile tekrardan yüzleşip gecenin, gündüzün, doğanın ve mavinin duygularımızın üzerindeki etkisinidoyasıya yaşayacağız.Bazen hüzünlenip, bazen uzak birgönül yolculuğuna çıktığımız veyahemen yanı başımızdagördüğümüz bir olaya tanıklıkederken bulacağız kendimizi. Bazen bir aşık,bazen bir çocuk veya mülteciolduğumuzu en derinden hissedeceğiz. Büyük sevenlerin, büyük ayrılanlarınve hayata büyük anlamlar yükleyenlerinkendini bulacağı bir kitap...

(Tanıtım Bülteninden)

Mavideki Hüzün TIKLA PDF İNDİR !

17.04.2019

MÜKEMMEL BİR KİTAP

Günümüz sanatçıları gibi yapmacık olmaktan kaçmış yalın ve özgün bir dil kullanmış çok güzel olmuş

Mavideki Hüzün TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Mavideki Hüzün, Raci Uğurlu

Yorum Gönder