26 Nisan 2022

Gece Kadar Beyaz Emre Karataş Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 17,5 TL
Yazarı: Emre Karataş
Çevirmen: Emre Karataş

Gece Kadar Beyaz indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Emre Karataş olan ve Trend Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Gece Kadar Beyaz eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Gece Kadar Beyaz ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Gece Kadar Beyaz TIKLA PDF İNDİR !

Gece Kadar Beyaz Yazarı Kimdir ?

Gece Kadar Beyaz yazarı Emre Karataş 'dır. Emre Karataş yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Gece Kadar Beyaz PDF indir oku

Gece Kadar Beyaz indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Trend Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Gece Kadar Beyaz TIKLA PDF İNDİR !

Gece Kadar Beyaz TIKLA PDF İNDİR !

Yedi kadın el bileklerinden zincire vurulmuş esir gibi bağlanmışlardı. Her birinin üzeri siyah örtülerle örtülmüş, korkunun en sinsi uçlarında beklemeye devam ediyorlardı. Tüm bu hazırlık içlerinden tek biri içindi. Biri hariç hepsi buradan sağ çıkacak olmasına rağmen kalan altı kadından biri bundan sonra ölü gibi yaşayacaktı. Perdeler açılmış, intikam sahne almış ve akreple yelkovan çıldırmıştı artık!

Bu Malik Çetin'in tek kişilik oyunuydu!

(Tanıtım Bülteninden)

Gece Kadar Beyaz TIKLA PDF İNDİR !Gece Kadar Beyaz TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Gece Kadar Beyaz, Emre Karataş

Yorum Gönder