29 Nisan 2022

Mamak'tan Mekke'ye Mahmut Esat Güven Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,0 TL
Yazarı: Mahmut Esat Güven
Çevirmen: Mahmut Esat Güven

Mamak'tan Mekke'ye indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mahmut Esat Güven olan ve Bengisu Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 176 sayfalık Mamak'tan Mekke'ye eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Mamak'tan Mekke'ye ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Mamak'tan Mekke'ye TIKLA PDF İNDİR !

Mamak'tan Mekke'ye Yazarı Kimdir ?

Mamak'tan Mekke'ye yazarı Mahmut Esat Güven 'dır. Mahmut Esat Güven yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Günlük Anı türündedir.

Mamak'tan Mekke'ye PDF indir oku

Mamak'tan Mekke'ye indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Bengisu Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 176 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Mamak'tan Mekke'ye TIKLA PDF İNDİR !

Mamak'tan Mekke'ye TIKLA PDF İNDİR !

Daha önce "Adalar Adalılar isimli kitabımda genç yaşlarda içinde yer aldığım sol siyasal görüş çevresinde yaşadıklarımı, zamana ilişkin düşünce ve tenkitlerimi, 12 Eylül öncesi ve sonrası özellikle Ulucanlar, Mamak ve Afyon cezaevlerinde yaşananları anlatmaya çalıştım. Afyon cezaevinde bilhassa düşünce ve inanç boyutunda İslam ile tanışıp özgürlüğüme kavuşma serüvenimi okurla paylaşmak istedim. Mamak'tan Mekke'ye isimli bu kitap ise dostların ve okurların tavsiyesi üzerine yakın tarihimizin kısa bir anı-yazısı olarak ortaya çıktı. Eserde cezaevinden sonra RP, FP ve Ak Parti'de İslam ve toplum adına verdiğimi düşündüğüm mücadeleyi devrin siyasal tartışmaları etrafında anlatmaya çalıştım. Diğer taraftan 1990 sonrası İslam coğrafyasında Siyonist emperyalist işgal ve zulmü, ümmet ve millet üzerinde oynanan kirli oyunları kendi kişisel evrenimden değerlendirmeye gayret ettim.
Söz uçar yazı kalır...

(Tanıtım Bülteninden)

Mamak'tan Mekke'ye TIKLA PDF İNDİR !Mamak'tan Mekke'ye TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Türk Günlük Anı, Mamak'tan Mekke'ye, Mahmut Esat Güven

Yorum Gönder