29 Nisan 2022

Eksile Eksile Mustafa Başpınar Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,1 TL
Yazarı: Mustafa Başpınar
Çevirmen: Mustafa Başpınar

Eksile Eksile indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mustafa Başpınar olan ve İz Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, 96 sayfalık Eksile Eksile eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Eksile Eksile ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Eksile Eksile TIKLA PDF İNDİR !

Eksile Eksile Yazarı Kimdir ?

Eksile Eksile yazarı Mustafa Başpınar 'dır. Mustafa Başpınar yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Eksile Eksile PDF indir oku

Eksile Eksile indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İz Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, 96 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Eksile Eksile TIKLA PDF İNDİR !

Eksile Eksile TIKLA PDF İNDİR !

"Eksile Eksile, Mustafa Başpınar'ın üçüncü öykü kitabı.

Bu kitabında, Meleğin Gölgesi ve Annemin Gözleri adlı eserlerinde ortaya koyduğu estetiği derinleştiriyor ve çeşitlendiriyor. Başpınar, ilk iki kitabında bir yandan insanlık dramlarını, acılarını kaleme getirirken bir yandan da Ziya Osman ve Memduh Şevket iyimserliğine, sadeliğine selam göndermekteydi.

İnsanlık facialarını, dramlarını anlatırken öykülerine kendine mahsus bir naifliği ve iyimserliği yedirmesini bilmekteydi.

Aynı yönelimlerini Eksile Eksile'de güçlendirerek sürdürüyor. Köyü yakıldığı için memleketini terk etmek zorunda kalan bir ailenin dramından göçük altında kalan bir madenciye, bir yazarın sancılı yazı hayatından işsiz güçsüz bir gencin serseriliklerine uzanan geniş toplumsal yelpazede dolaştırıyor kalemini. Toplumsallığın betimlenmesinden öteye geçerek "hicve" yöneliyor. İnsana, insanlığa rağmen gelişen politik veya askeri teşebbüsleri hicvediyor."

- Abdullah Harmancı -

(Tanıtım Bülteninden)

Eksile Eksile TIKLA PDF İNDİR !Eksile Eksile TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Eksile Eksile, Mustafa Başpınar

Yorum Gönder