13 Nisan 2022

Levh-i Mahfuz Cinlerin Gölgesinde Çaldıran Enes Çolak Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,0 TL
Yazarı: Enes Çolak
Çevirmen: Enes Çolak

Levh-i Mahfuz Cinlerin Gölgesinde Çaldıran indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Enes Çolak olan ve Kent Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Levh-i Mahfuz Cinlerin Gölgesinde Çaldıran eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Levh-i Mahfuz Cinlerin Gölgesinde Çaldıran ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Levh-i Mahfuz Cinlerin Gölgesinde Çaldıran TIKLA PDF İNDİR !

Levh-i Mahfuz Cinlerin Gölgesinde Çaldıran Yazarı Kimdir ?

Levh-i Mahfuz Cinlerin Gölgesinde Çaldıran yazarı Enes Çolak 'dır. Enes Çolak yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Fantastik türündedir.

Levh-i Mahfuz Cinlerin Gölgesinde Çaldıran PDF indir oku

Levh-i Mahfuz Cinlerin Gölgesinde Çaldıran indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kent Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Levh-i Mahfuz Cinlerin Gölgesinde Çaldıran TIKLA PDF İNDİR !

Levh-i Mahfuz Cinlerin Gölgesinde Çaldıran TIKLA PDF İNDİR !

Mistik ve metafizik ögelerin, gerçek tarihi olay ve karakterlerle harmanlanmasıyla oluşturulmuş soluk kesici bir roman Levh-i Mahfûz.

İyi cinlerin ve kötü cinlerin, kendi içlerindeki kadim mücadelesinin, müthiş bir eksende ilerleyen geniş kapsamlı tasviri, okurları bambaşka âlemlere sürükleyecek.

Yavuz Sultan Selim ile Şah İsmail'in efsanevi rekabeti çerçevesinde şekillenen, heyecan verici, sürükleyici, doğaüstü olaylar sağanağına tutulacaksınız.

(Tanıtım Bülteninden)

Levh-i Mahfuz Cinlerin Gölgesinde Çaldıran TIKLA PDF İNDİR !Levh-i Mahfuz Cinlerin Gölgesinde Çaldıran TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Fantastik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Fantastik, Levh-i Mahfuz Cinlerin Gölgesinde Çaldıran, Enes Çolak

Yorum Gönder