12 Nisan 2022

Kusursuz Yıkım-Tecrit Günlükleri 1 Lauren Destefano Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 17,4 TL
Yazarı: Lauren Destefano
Çevirmen: Beril T. Uğur

Kusursuz Yıkım-Tecrit Günlükleri 1 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Lauren Destefano olan ve Artemis Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kusursuz Yıkım-Tecrit Günlükleri 1 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kusursuz Yıkım-Tecrit Günlükleri 1 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kusursuz Yıkım-Tecrit Günlükleri 1 TIKLA PDF İNDİR !

Kusursuz Yıkım-Tecrit Günlükleri 1 Yazarı Kimdir ?

Kusursuz Yıkım-Tecrit Günlükleri 1 yazarı Lauren Destefano 'dır. Lauren Destefano yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Günlük Anı türündedir.

Kusursuz Yıkım-Tecrit Günlükleri 1 PDF indir oku

Kusursuz Yıkım-Tecrit Günlükleri 1 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Artemis Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kusursuz Yıkım-Tecrit Günlükleri 1 TIKLA PDF İNDİR !

Kusursuz Yıkım-Tecrit Günlükleri 1 TIKLA PDF İNDİR !

Sözler tuhaf şeyler.

Bir kere söylendiler mi, gerçek olmadıklarına inanmak zor geliyor.

Gökyüzünde asılı duran rüya gibi bir şehir düşünün. Burası Tecrit ve kenara

yaklaşmadığınız sürece güvendesiniz.

Morgan Stockhour uçan bir şehirde yaşıyor ve Tecrit'in kenarına çok yaklaşmanın insanı deliliğe sürüklediğini biliyor. Ağabeyi Lex bir Atlayan olsa bile, Morgan onunla aynı kaderi paylaşmamaya kararlı. Bazen yeryüzünün onlara neden yasak olduğuna kafa yorsa da Morgan'ın güvenli ve sıradan bir hayatı var.

Yani vardı. Cinayete kadar... Şehir, nesillerdir ilk kez bir cinayetle çalkanıyor. Tecrit'te esen rüzgârlara korku ve fısıltılar karışırken Morgan merakına yenik düşüyor. Özellikle de öldürülen kızın nişanlısı ve katil zanlısı Judas'la tanıştıktan sonra. Tecrit'in kalbinde yatan büyük sırlar bir bir açığa çıksa da hiçbir şey Morgan'ı bulacaklarına ya da kaybedeceklerine hazırlayamayacak.

-Lauren DeStefano-

(Tanıtım Bülteninden)

Kusursuz Yıkım-Tecrit Günlükleri 1 TIKLA PDF İNDİR !Kusursuz Yıkım-Tecrit Günlükleri 1 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Türk Günlük Anı, Kusursuz Yıkım-Tecrit Günlükleri 1, Lauren Destefano

Yorum Gönder