25 Nisan 2022

Köle Taciri Güner Dinçaslan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,0 TL
Yazarı: Güner Dinçaslan
Çevirmen: Ömer Asan

Köle Taciri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Güner Dinçaslan olan ve Heyamola Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Köle Taciri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Köle Taciri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Köle Taciri TIKLA PDF İNDİR !

Köle Taciri Yazarı Kimdir ?

Köle Taciri yazarı Güner Dinçaslan 'dır. Güner Dinçaslan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Köle Taciri PDF indir oku

Köle Taciri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Heyamola Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Köle Taciri TIKLA PDF İNDİR !

Köle Taciri TIKLA PDF İNDİR !
Bir yer vardı ki… Korkak yürek çarpıntılarının istilasında; zincir şakırtılarının hüküm sürdüğü, seslerin kısılıp, gözlerin konuştuğu, kalplerin anlaştığı, uysal insanların bakışlarının yere çivilendiği, umutları yıkık, çareleri tükenmiş insan topluluğunun alınıp satıldığı, çığlıklarının duyulmadığı, içlerine seslenerek yürek büyüttükleri, köleleri ve Taciri vardı.

Onların dışında her şey bir masal tadındaydı. Bir tek onlar yalnız, bir tek onlar mahzundu.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 260

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Heyamola Yayınları Köle Taciri TIKLA PDF İNDİR !Köle Taciri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Köle Taciri, Güner Dinçaslan

Yorum Gönder