25 Nisan 2022

Dildeki Düğüm Aysel Kelekçi Özdemir Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,5 TL
Yazarı: Aysel Kelekçi Özdemir
Çevirmen: Aysel Kelekçi Özdemir

Dildeki Düğüm indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Aysel Kelekçi Özdemir olan ve Kuytu Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Dildeki Düğüm eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Dildeki Düğüm ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Dildeki Düğüm TIKLA PDF İNDİR !

Dildeki Düğüm Yazarı Kimdir ?

Dildeki Düğüm yazarı Aysel Kelekçi Özdemir 'dır. Aysel Kelekçi Özdemir yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Dildeki Düğüm PDF indir oku

Dildeki Düğüm indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kuytu Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Dildeki Düğüm TIKLA PDF İNDİR !

Dildeki Düğüm TIKLA PDF İNDİR !

Eğri büğrü, çukurlarla dolu bir yoldu. Yolun sağında sırtını gökyüzüne dayamış dağın eteklerinde seyrekçe görülen çam ağaçları, dikenli bozkır bitkileri vardı. Koyun sürüsü yamaca doğru dağılmış otlanıyordu. Yolcular, yolun kenarına yakın yere yayılmış, yürüyerek köye giden insanları görmeye alışık olduğu her halinden belli olan çobanın umursamaz bakışları arasında yürüyorlardı. Yolun solunda derin bir vadi, nispeten daha gür ormanlık vardı.

Ormanın alt kısımlarında bir dere akıyordu. Hava mis gibiydi. Temiz havayı ciğerlerine çekerek yollarına devam ederlerken yaşlı bir kadın sessizliği bozarak yüksek sesle konuştu...

(Tanıtım Bülteninden)

Dildeki Düğüm TIKLA PDF İNDİR !Dildeki Düğüm TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Dildeki Düğüm, Aysel Kelekçi Özdemir

Yorum Gönder