26 Nisan 2022

Kenarda Kalmış Halid Ziya Uşaklıgil Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 74,99 TL
Yazarı: Halid Ziya Uşaklıgil
Çevirmen: Halid Ziya Uşaklıgil

Kenarda Kalmış indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Halid Ziya Uşaklıgil olan ve Gece Kitaplığı yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kenarda Kalmış eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kenarda Kalmış ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kenarda Kalmış TIKLA PDF İNDİR !

Kenarda Kalmış Yazarı Kimdir ?

Kenarda Kalmış yazarı Halid Ziya Uşaklıgil 'dır. Halid Ziya Uşaklıgil yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Anlatı türündedir.

Kenarda Kalmış PDF indir oku

Kenarda Kalmış indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Gece Kitaplığı yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kenarda Kalmış TIKLA PDF İNDİR !

Kenarda Kalmış TIKLA PDF İNDİR !

Kenarda Kalmış, Halit Ziya Uşaklıgil'in; fıkra, makale, sohbet, hatıra, gezi yazısı ve hikâyelerden oluşan, 1895 ile 1920 yılları arasında yazdığı, aralarında herhangi bir konu bağının ya da bütünlüğünün olmadığı yirmi yedi değişik yazısını, başına eklediği bir ön sözle, 1924 yılında bir araya getirerek yayınladığı kitabıdır. Çalışmamız, bu kitabı metin, yeni yazıya çeviri ve sözlük bütünlüğü içinde, günümüz okuruna, kolaylıkla okuyabileceği bir biçim ve içerikle ilk defa sunmaktadır.

(Tanıtım Bülteninden)

Kenarda Kalmış TIKLA PDF İNDİR !Kenarda Kalmış TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Anlatı
Etiketler; Edebiyat, Anlatı, Kenarda Kalmış, Halid Ziya Uşaklıgil

Yorum Gönder