13 Nisan 2022

Karanlık Yankı İlknur Uğur Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 20,25 TL
Yazarı: İlknur Uğur
Çevirmen: İlknur Uğur

Karanlık Yankı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı İlknur Uğur olan ve Mendirek Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Karanlık Yankı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Karanlık Yankı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Karanlık Yankı TIKLA PDF İNDİR !

Karanlık Yankı Yazarı Kimdir ?

Karanlık Yankı yazarı İlknur Uğur 'dır. İlknur Uğur yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Fantastik türündedir.

Karanlık Yankı PDF indir oku

Karanlık Yankı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Mendirek Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Karanlık Yankı TIKLA PDF İNDİR !

Karanlık Yankı TIKLA PDF İNDİR !

Sis'in ortadan kalkmasıyla her şeyin sona ermesi gerekiyordu fakat ardında büyük bir lanetle kaybolacağını kimse tahmin dahi edemezdi.

Korel büyük bir lanetin pençesinde kıvranırken Yaren, kendini kapana sıkışmış gibi hissetmekten öteye gidememektedir. Korel'i kurtarmak için tek seçenek Eftelya'nın sunduğu şarttır. Bundan sonraki hayatında Korel'e yer yoktur. Bu kahredici yokluğun verdiği kasvet bütün bedenini sararken o olmadan yaşamanın yollarını aramaktadır. Fakat omuzlarındaki büyük sorumluluk Yaren'e fazla gelmektedir. Ölüm mü? Hayır; bu onun için seçeneklere konulmayacak kadar uzak bir ihtimaldir. Yaren, Lanetli Kanatlılara karşı gizli bir isyan başlatacaktır. Tek destekçisi ise sadık yardımcısı Zaru'dur. * Fantastik üçleme olan Yansıma Serisi'nin ikinci kitabı Karanlık Yankı nefesleri kesmeye kaldığı yerden devam ediyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Karanlık Yankı TIKLA PDF İNDİR !Karanlık Yankı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Fantastik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Fantastik, Karanlık Yankı, İlknur Uğur

Yorum Gönder