11 Nisan 2022

İstanbul 2099 Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 20,8 TL
Yazarı:
Çevirmen:

İstanbul 2099 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı olan ve Doğan Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık İstanbul 2099 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. İstanbul 2099 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
İstanbul 2099 TIKLA PDF İNDİR !

İstanbul 2099 Yazarı Kimdir ?

İstanbul 2099 yazarı 'dır. yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

İstanbul 2099 PDF indir oku

İstanbul 2099 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Doğan Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
İstanbul 2099 TIKLA PDF İNDİR !

İstanbul 2099 TIKLA PDF İNDİR !

William Gibson seksenli yıllarda yazdığı bilimkurgu romanı Neuromancer'daİstanbul'u hep aynı kalan kent olaraktarif etmişti. O kitabın üzerinden geçen çeyrek yüzyılda baş döndürücü hızladeğişti şehir. Peki taşı, toprağı, suyu ve canı yerindenoynatan bu değişimin bizi nereyegötüreceğini tahayyül ediyoruz? Bukadim kent iki binyıl önce de hikâyeleriyle ve anlatıcılarıyla buradaydı, 21. yüzyılın kapanışında da öyle olacak ama nasılbir suretle? İstanbul 2099, on altı yazarın kaleminden 21. yüzyıl sonu İstanbulu'na dair on altı çarpıcı tasavvur içeriyor. Toplumsal,mimari, teknolojik, hatta bazen coğrafi açıdan farklı on altı yeni İstanbul. Bir ömür kadar uzak ama dünün ve bugünün tüm İstanbulları kadar tanıdık ve yakın. Müstakbel İstanbulların "cesur yenidünya"sına hoş geldiniz.

(Tanıtım Bülteninden)

Derleyenler:Kutlukhan Kutlu & Aslı Tohumcu

İstanbul 2099 TIKLA PDF İNDİR !İstanbul 2099 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, İstanbul 2099,

Yorum Gönder