5 Nisan 2022

İnsanlık Ölmedi Hidayet Sayın Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,6 TL
Yazarı: Hidayet Sayın
Çevirmen: Hidayet Sayın

İnsanlık Ölmedi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Hidayet Sayın olan ve Cinius yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık İnsanlık Ölmedi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. İnsanlık Ölmedi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
İnsanlık Ölmedi TIKLA PDF İNDİR !

İnsanlık Ölmedi Yazarı Kimdir ?

İnsanlık Ölmedi yazarı Hidayet Sayın 'dır. Hidayet Sayın yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

İnsanlık Ölmedi PDF indir oku

İnsanlık Ölmedi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Cinius yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
İnsanlık Ölmedi TIKLA PDF İNDİR !

İnsanlık Ölmedi TIKLA PDF İNDİR !

"Bu memlekette kanlarını döken kahramanlar!.. Burada bir dost toprağındasınız. Huzur içinde uyuyunuz… Sizler Mehmetçiklerle yan yana, koyun koyunasınız… Uzaklardan evlatlarını savaşa gönderen analar!.. Gözyaşlarınızı dindiriniz! Onlar bizim bağrımızdadır artık! Huzur içinde uyuyacaklardır… Onlar bu topraklarda canlarını verdikten sonra, artık bizim de evlatlarımız olmuşlardır."

Böylesine büyük bir komutanın ve devlet adamının emrinde savaşan bu gibi erlerin bu tür davranışları, ülkemizin gururu sayılmaz mı?.. Ne güzel söylemişti Aydınlı Selim… "İnsanlık ölmedi…" Ah, herkes bilseydi bunu.

(Tanıtım Bülteninden)

İnsanlık Ölmedi TIKLA PDF İNDİR !İnsanlık Ölmedi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, İnsanlık Ölmedi, Hidayet Sayın

Yorum Gönder