13 Nisan 2022

Her Şey Bir Elmayla Başladı Rahime Yazıcı Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 28,5 TL
Yazarı: Rahime Yazıcı
Çevirmen: Rahime Yazıcı

Her Şey Bir Elmayla Başladı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Rahime Yazıcı olan ve Ateş Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Her Şey Bir Elmayla Başladı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Her Şey Bir Elmayla Başladı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Her Şey Bir Elmayla Başladı TIKLA PDF İNDİR !

Her Şey Bir Elmayla Başladı Yazarı Kimdir ?

Her Şey Bir Elmayla Başladı yazarı Rahime Yazıcı 'dır. Rahime Yazıcı yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Her Şey Bir Elmayla Başladı PDF indir oku

Her Şey Bir Elmayla Başladı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ateş Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Her Şey Bir Elmayla Başladı TIKLA PDF İNDİR !

Her Şey Bir Elmayla Başladı TIKLA PDF İNDİR !

Tanrının kutsadığı varlığımla zamandan önce gelir yaradılışım. Korktunuz benden! İşe adımı çalmakla başladınız; ÂDEM benim! Bağrımdı o, kuru tanelerden yeşilin her tonuna hayat veren; ateşleri saldınız! Rahimdi o, mavi suların içinde binlerce canlıyla rengarenk cennet inşa eden; kirlettiniz, yağmaladınız! Nefsimdi o, yedi kat semalarını kuşlarla süslediğim; deldiniz zehirlediniz! Kim miyim ben? Yaşamın ta kendisiyim! KADINIM BEN!

(Tanıtım Bülteninden)

Her Şey Bir Elmayla Başladı TIKLA PDF İNDİR !Her Şey Bir Elmayla Başladı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Her Şey Bir Elmayla Başladı, Rahime Yazıcı

Yorum Gönder