5 Nisan 2022

Hepsi Bu Ayşen Bayazıt Melik Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,0 TL
Yazarı: Ayşen Bayazıt Melik
Çevirmen: Ayşen Bayazıt Melik

Hepsi Bu indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ayşen Bayazıt Melik olan ve Ayrıntı Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Hepsi Bu eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Hepsi Bu ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Hepsi Bu TIKLA PDF İNDİR !

Hepsi Bu Yazarı Kimdir ?

Hepsi Bu yazarı Ayşen Bayazıt Melik 'dır. Ayşen Bayazıt Melik yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Hepsi Bu PDF indir oku

Hepsi Bu indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ayrıntı Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Hepsi Bu TIKLA PDF İNDİR !

Hepsi Bu TIKLA PDF İNDİR !

Anneler şöyle demeli. "Öleceksek ölürüz Deniz, bunda korkacak bir şey yok, delireceksek de deliririz bunda da korkacak bir şey yok." Oysa annem, "Kafanı kaşıyıp durma, tırnak yarası olacak sonra, git şu Eminönü'ndeki eczacı kadına diyorum, bunun için özel reçetesi varmış, bir seferde geçiriyormuş. Ayrıca yaptığın şey hiç hoş görünmüyor," deyip duruyor.

Ayşen Bayazıt Melik sade ve akıcı bir dille kaleme alınmış romanında okurlara "korkmayın, her şey düzelecek, yeter ki hayatı unutacak kadar şaka yapabilin" diye seslenerek, bugün içinde yaşadığımız dü

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Hepsi Bu, Ayşen Bayazıt Melik

Yorum Gönder