14 Nisan 2022

Ha Babam Cevaplar - Öğretmenlerin Komik Anıları Meltem Mangır Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,0 TL
Yazarı: Meltem Mangır
Çevirmen: Meltem Mangır

Ha Babam Cevaplar - Öğretmenlerin Komik Anıları indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Meltem Mangır olan ve Ütopya Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, 112 sayfalık Ha Babam Cevaplar - Öğretmenlerin Komik Anıları eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ha Babam Cevaplar - Öğretmenlerin Komik Anıları ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ha Babam Cevaplar - Öğretmenlerin Komik Anıları TIKLA PDF İNDİR !

Ha Babam Cevaplar - Öğretmenlerin Komik Anıları Yazarı Kimdir ?

Ha Babam Cevaplar - Öğretmenlerin Komik Anıları yazarı Meltem Mangır 'dır. Meltem Mangır yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Günlük Anı türündedir.

Ha Babam Cevaplar - Öğretmenlerin Komik Anıları PDF indir oku

Ha Babam Cevaplar - Öğretmenlerin Komik Anıları indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ütopya Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, 112 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ha Babam Cevaplar - Öğretmenlerin Komik Anıları TIKLA PDF İNDİR !

Ha Babam Cevaplar - Öğretmenlerin Komik Anıları TIKLA PDF İNDİR !

Biraz gülümsemek için mola zamanı...

Güzel ülkemizin dört köşesinde görev yapan birbirinden değerli öğretmenlerimizin, öğrencilerinin verdiği masum cevapları ile yaşadıkları komik anılardan derlenen bir kitap.Hayatın getirdiği koşuşturmadan, yorgunluktan arınmak için masum cevapları ile terapi zamanı...

Ben Zeynep Öğretmen, Erzurum Uzundere ilçesinde görev yapıyorum. Akıllı tahtayı sınıfımızda çok fazla kullanırız. Bir gün çocuklara şunu dedim; "Çocuklar yarın flash bellek getirin buradan etkinlikleri yüklerim, tatilde çalışırsınız", dedim. Ertesi gün çocuklardan biri, flash belleğini, bayağı bir peçete ile sarıp sarmalayıp getirmiş.

– Oğlum neden bu kadar peçeteye sardın?
– Öğretmenim virüs bulaşmasın diye.
(Derse başlamadan önce, "Aaa çocuklar benim flaşa virüs bulaşmış" demiştim.)

(Tanıtım Bülteninden)

Ha Babam Cevaplar - Öğretmenlerin Komik Anıları TIKLA PDF İNDİR !Ha Babam Cevaplar - Öğretmenlerin Komik Anıları TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Türk Günlük Anı, Ha Babam Cevaplar - Öğretmenlerin Komik Anıları, Meltem Mangır

Yorum Gönder