14 Nisan 2022

Dil ve Edebiyat Yazıları - Prof. Dr. Ali Gültekine Armağan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 56,25 TL
Yazarı:
Çevirmen:

Dil ve Edebiyat Yazıları - Prof. Dr. Ali Gültekine Armağan indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı olan ve Hiperlink yayınevinin yayınlamış olduğu, 612 sayfalık Dil ve Edebiyat Yazıları - Prof. Dr. Ali Gültekine Armağan eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Dil ve Edebiyat Yazıları - Prof. Dr. Ali Gültekine Armağan ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Dil ve Edebiyat Yazıları - Prof. Dr. Ali Gültekine Armağan TIKLA PDF İNDİR !

Dil ve Edebiyat Yazıları - Prof. Dr. Ali Gültekine Armağan Yazarı Kimdir ?

Dil ve Edebiyat Yazıları - Prof. Dr. Ali Gültekine Armağan yazarı 'dır. yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Edebiyat İnceleme türündedir.

Dil ve Edebiyat Yazıları - Prof. Dr. Ali Gültekine Armağan PDF indir oku

Dil ve Edebiyat Yazıları - Prof. Dr. Ali Gültekine Armağan indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Hiperlink yayınevi tarafından yayınlanan, 612 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Dil ve Edebiyat Yazıları - Prof. Dr. Ali Gültekine Armağan TIKLA PDF İNDİR !

Dil ve Edebiyat Yazıları - Prof. Dr. Ali Gültekine Armağan TIKLA PDF İNDİR !

Öğr. Gör. Dr. İnci Aras ve Öğr. Gör. Dr. Zeynep Kösteloğlu editörlüğünde hazırlanan "Dil ve Edebiyat Yazıları: Prof. Dr. Ali Gültekin'e Armağan", Türkiye'nin önde gelen yazarlarının, şairlerinin ve akademisyenlerinin Ali Gültekin'in şahsına ve akademik kişiliğine ilişkin kaleme aldıkları yazıların yanı sıra Doğu Dilleri Edebiyatından Batı Dilleri Edebiyatına, oradan da Karşılaştırmalı Edebiyata ve Çocuk ve Gençlik Edebiyatına uzanan dil ve edebiyat ile ilgili Türkçe, Almanca ve Rusça dillerinde 25 özgün bilimsel makaleyi ve çeviriyi ihtiva etmektedir. Karşılaştırmalı Edebiyat araştırmalarına büyük katkılar sağlayan Prof. Dr. Ali Gültekin'e naçizane bir armağan olarak atfedilen ve alanında başarılı 27 akademisyenin ve Çocuk ve Gençlik Edebiyatı'nın tanınan altı yazarının ve şairinin kaleminden çıkan inceleme, deneme ve tartışma yazılarından oluşan bu eser, dil ve edebiyat alanındaki pek çok çalışmaya ışık tutacaktır.

(Tanıtım Bülteninden)

Dil ve Edebiyat Yazıları - Prof. Dr. Ali Gültekine Armağan TIKLA PDF İNDİR !Dil ve Edebiyat Yazıları - Prof. Dr. Ali Gültekine Armağan TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Edebiyat İnceleme
Etiketler; Edebiyat, Edebiyat İnceleme, Dil ve Edebiyat Yazıları - Prof. Dr. Ali Gültekine Armağan,

Yorum Gönder