13 Nisan 2022

Erdem Öyküleri Derya Öztürk Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 3,25 TL
Yazarı: Derya Öztürk
Çevirmen: Derya Öztürk

Erdem Öyküleri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Derya Öztürk olan ve Mavi Çatı Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Erdem Öyküleri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Erdem Öyküleri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Erdem Öyküleri TIKLA PDF İNDİR !

Erdem Öyküleri Yazarı Kimdir ?

Erdem Öyküleri yazarı Derya Öztürk 'dır. Derya Öztürk yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Erdem Öyküleri PDF indir oku

Erdem Öyküleri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Mavi Çatı Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Erdem Öyküleri TIKLA PDF İNDİR !

Erdem Öyküleri TIKLA PDF İNDİR !

Sabahleyin iyi yürekli bir peri elinde bir sepetle geldi. Hediyelerim var dedi. Birini al, diğerlerini bırak. Ve dikkatli ol, akıllıca seç; akıllıca seç, olur mu? Çünkü içlerinden biri çok değerli.

Hediyeler şunlardı: Ün, Aşk, Zenginlik, Zevk, Ölüm.

Bir delikanlı hevesle Düşünmeye gerek yok deyip zevki seçti.

Dünyaya açıldı ve gençliğin peşinde olduğu zevkleri aramaya koyuldu. Ama her dönüşü daha da kısaydı ve hayal kırıklığı doluydu, elleri boş geliyordu ve evden her ayrıldığında onunla alay ediyorlardı. En sonunda "Boşa geçti yıllarım. Keşke yeniden seçebilseydim akıllıca bir seçim yapardım" dedi.

(Tanıtım Bülteninden)

Erdem Öyküleri TIKLA PDF İNDİR !Erdem Öyküleri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Erdem Öyküleri, Derya Öztürk

Yorum Gönder