13 Nisan 2022

Kosta Kasinas'ın Sandalı Teoman Şirin Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,0 TL
Yazarı: Teoman Şirin
Çevirmen: Teoman Şirin

Kosta Kasinas'ın Sandalı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Teoman Şirin olan ve Yılkad Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kosta Kasinas'ın Sandalı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kosta Kasinas'ın Sandalı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kosta Kasinas'ın Sandalı TIKLA PDF İNDİR !

Kosta Kasinas'ın Sandalı Yazarı Kimdir ?

Kosta Kasinas'ın Sandalı yazarı Teoman Şirin 'dır. Teoman Şirin yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Kosta Kasinas'ın Sandalı PDF indir oku

Kosta Kasinas'ın Sandalı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yılkad Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kosta Kasinas'ın Sandalı TIKLA PDF İNDİR !

Kosta Kasinas'ın Sandalı TIKLA PDF İNDİR !

Kaya Köyden Kosta,Esmeyel Köyünden Ali.İki can dostun kardeşliği,köylerine barışı getirmişti getirmesine de dünyaya barışı getirmek çok zordu,lakin yine de canları pahasına da olsa,iki arkadaş vazgeçmedi..."Bu köyde zaman birimi yoktur evlat." dedi,Ali Dayı." Gidersen bir daha asla geri dönemezsin."

(Tanıtım Bülteninden)

Kosta Kasinas'ın Sandalı TIKLA PDF İNDİR !Kosta Kasinas'ın Sandalı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Kosta Kasinas'ın Sandalı, Teoman Şirin

Yorum Gönder