13 Nisan 2022

Savaş Öyküleri Derya Öztürk Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 5,2 TL
Yazarı: Derya Öztürk
Çevirmen: Derya Öztürk

Savaş Öyküleri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Derya Öztürk olan ve Mavi Çatı Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Savaş Öyküleri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Savaş Öyküleri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Savaş Öyküleri TIKLA PDF İNDİR !

Savaş Öyküleri Yazarı Kimdir ?

Savaş Öyküleri yazarı Derya Öztürk 'dır. Derya Öztürk yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Savaş Öyküleri PDF indir oku

Savaş Öyküleri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Mavi Çatı Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Savaş Öyküleri TIKLA PDF İNDİR !

Savaş Öyküleri TIKLA PDF İNDİR !

Ünlü yazarların küçük öykülerinden derlediğimiz Savaş Öyküleri seçkisinde Zweig'dan Poe'ya, Daudet'den Kipling'e kadar savaşı, savaşın zalimliğini, haklılığını ya da haksızlığını anlatan öyküler okuyacaksınız. Kimi öyküde savaş yüzünden acı çekenleri, kimisinde yurduna uzak düşenleri, kimisinde de sancağı düşürmemek için canını veren kahramanları tanıyacak, savaşın acımasız ve soğuk yüzünü hissedeceksiniz.

(Tanıtım Bülteninden)

Savaş Öyküleri TIKLA PDF İNDİR !Savaş Öyküleri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Savaş Öyküleri, Derya Öztürk

Yorum Gönder