10 Nisan 2022

Ceza Sömürgesi - Kırmızı Kedi Klasikler Franz Kafka Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 4,4 TL
Yazarı: Franz Kafka
Çevirmen: Yeşim Pirpir Avan

Ceza Sömürgesi - Kırmızı Kedi Klasikler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Franz Kafka olan ve Kırmızı Kedi yayınevinin yayınlamış olduğu, 40 sayfalık Ceza Sömürgesi - Kırmızı Kedi Klasikler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ceza Sömürgesi - Kırmızı Kedi Klasikler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ceza Sömürgesi - Kırmızı Kedi Klasikler TIKLA PDF İNDİR !

Ceza Sömürgesi - Kırmızı Kedi Klasikler Yazarı Kimdir ?

Ceza Sömürgesi - Kırmızı Kedi Klasikler yazarı Franz Kafka 'dır. Franz Kafka yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Ceza Sömürgesi - Kırmızı Kedi Klasikler PDF indir oku

Ceza Sömürgesi - Kırmızı Kedi Klasikler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kırmızı Kedi yayınevi tarafından yayınlanan, 40 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ceza Sömürgesi - Kırmızı Kedi Klasikler TIKLA PDF İNDİR !

Ceza Sömürgesi - Kırmızı Kedi Klasikler TIKLA PDF İNDİR !

Yasanın ne olduğunu bilen yoktur. Yalnızca yasayı çiğneyen bir hükümlü ve bir de hükmün açıklanışını başlı başına infaza dönüştüren bir ceza aygıtı. Adı bilinmeyen bir adada, yaprak kımıldamayan ıssız bir vadiye kurulan bu korkunç makine son bir kez daha çalışacaktır. Kafka'nın Ekim 1914'te, Birinci Dünya Savaşı'nın başladığı sırada kaleme aldığı bu uzun öykü, bütün Avrupa'yı etkisi altına alan şiddetin yanı sıra, Şeytan Adası'nda mahkûmiyetle sonuçlanan ünlü Dreyfus Davası'nın Yahudi topluluğu üzerindeki etkisini de ortaya koyuyor.

"Dudakları sımsıkı kapalıydı, gözleri açıktı, sanki hala yaşıyordu, bakışları sakin ve ikna olmuş gibiydi, büyük demir bir iğnenin ucu çıkmıştı alnından."

(Tanıtım Bülteninden)

Ceza Sömürgesi - Kırmızı Kedi Klasikler TIKLA PDF İNDİR !Ceza Sömürgesi - Kırmızı Kedi Klasikler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Ceza Sömürgesi - Kırmızı Kedi Klasikler, Franz Kafka

Yorum Gönder