27 Nisan 2022

Ceylan Uykusu Ayşegül Genç Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,1 TL
Yazarı: Ayşegül Genç
Çevirmen: Ayşegül Genç

Ceylan Uykusu indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ayşegül Genç olan ve İz Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Ceylan Uykusu eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ceylan Uykusu ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ceylan Uykusu TIKLA PDF İNDİR !

Ceylan Uykusu Yazarı Kimdir ?

Ceylan Uykusu yazarı Ayşegül Genç 'dır. Ayşegül Genç yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Ceylan Uykusu PDF indir oku

Ceylan Uykusu indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İz Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ceylan Uykusu TIKLA PDF İNDİR !

Ceylan Uykusu TIKLA PDF İNDİR !

Yükü ağırlaşanın toprakta bıraktığı iz derin olur. Ayşegül Genç, iyiliği değersizleştirip, kötülüğü överek pürüzsüz bir zemin oluşturmaya çalışanların dünyasında, birbirlerini yüklerinden ve izlerinden tanıyanların öykülerini yazmaya devam ediyor. Romanlarıyla kendisine has bir okur kitlesi oluşturmuş yazar Ayşegül Genç'in tamamı edebiyat dergilerinde yayınladığı öykülerinden oluşan Ceylan Uykusu aynı zamanda bir ilk öykü kitabı olma özelliği taşıyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Ceylan Uykusu TIKLA PDF İNDİR !Ceylan Uykusu TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Ceylan Uykusu, Ayşegül Genç

Yorum Gönder