10 Nisan 2022

Canım Ada Adil İzci Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 22,5 TL
Yazarı: Adil İzci
Çevirmen: Adil İzci

Canım Ada indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Adil İzci olan ve Oğlak Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, 144 sayfalık Canım Ada eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Canım Ada ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Canım Ada TIKLA PDF İNDİR !

Canım Ada Yazarı Kimdir ?

Canım Ada yazarı Adil İzci 'dır. Adil İzci yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Canım Ada PDF indir oku

Canım Ada indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Oğlak Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, 144 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Canım Ada TIKLA PDF İNDİR !

Canım Ada TIKLA PDF İNDİR !

Daha bu yakınlarda, önceki hafta mıydı yoksa, eski limanın üstündeki ıssız sokakların birinde, sarıldığı koca bir ağacın gövdesini usul usul seven, irice gözlü, güzel, olgunluğuyla da güzel bir kadına rastlamadım mı? Yoktur, o türden kötü huylarım yoktur; askıntı olmak amacıyla falan değil,
sadece görüntü(sü)nün güzelliğiyle, "Ne kadar candan seviyordunuz hanımefendi!" dediğimde, "Ayak seslerinizi duyunca durdum, aslında öpecektim de!" demedi mi? (...) Bir yanım kıpır kıpır bir heyecanla kendilerini adaya atanlarda… bir yanım o koca ağacı seven güzel kadında… bir yanım adada benim neler aradığım ve neler bulduğumda… bir yanım kokularla dolu ılık bahar yelinde…
bir yanım martı bağırtılarında… bir yanım acımasız ölümde… Daha sayayım mı?

Oğlak Yayınları, usta yazar Adil İzci'nin,
Canım Ada kitabını yayımlamaktan gurur duyar...

(Tanıtım Bülteninden)

Canım Ada TIKLA PDF İNDİR !Canım Ada TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Canım Ada, Adil İzci

Yorum Gönder