12 Nisan 2022

Bir Devir Bir Şahit Melle Sabri Mehmet Alkış Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,2 TL
Yazarı: Mehmet Alkış
Çevirmen: Mehmet Alkış

Bir Devir Bir Şahit Melle Sabri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mehmet Alkış olan ve Beyan Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Bir Devir Bir Şahit Melle Sabri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bir Devir Bir Şahit Melle Sabri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bir Devir Bir Şahit Melle Sabri TIKLA PDF İNDİR !

Bir Devir Bir Şahit Melle Sabri Yazarı Kimdir ?

Bir Devir Bir Şahit Melle Sabri yazarı Mehmet Alkış 'dır. Mehmet Alkış yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Günlük Anı türündedir.

Bir Devir Bir Şahit Melle Sabri PDF indir oku

Bir Devir Bir Şahit Melle Sabri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Beyan Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bir Devir Bir Şahit Melle Sabri TIKLA PDF İNDİR !

Bir Devir Bir Şahit Melle Sabri TIKLA PDF İNDİR !
Söz konusu ettiğim "Bir Devir"; binyılın batıdan bakınca çok iyi, doğudan bakınca çok kötü finali denilmeyi hak eden yirminci yüzyılıdır. "Bir Şahit"; bu devrin neredeyse başından sonuna önemli gelişmelerin tam ortasında hayatını sürdürmüş olan Babam Melle Sabri'dir.

Onun hayatı bu devrin, bu devir onun hayatının hülasasıdır adeta… Onun için biri olmadan diğeri eksik kalmasın diye ikisini birlikte anlamak ve anlatmak istedim. Dünyaya yapay Suriye sınırının iki yakasında geçen hayat tecrübesi ve okuduklarının penceresinden bakıyordu. Bu toprakların yeniden şekillenmesine yol açan büyük çalkantıların bitmek tükenmek bilmeyen artçı sarsıntıları içinde bulmuştu kendisini. Kritik dönemlere canlı şahitliği vardı.

Adanmışlığı, pervasızlığı, cesareti ve aşk derecesinde İslam'a bağlılığı ile tanınan bir âlim olarak iz bırakmış nevi şahsına münhasır bir modeldi. Bu yüzden, kendisinden sonra gelenler de tanımalıydı onu. Bunu fark ettiğimde hikâyesini yazmaya, serüvenine ortaklık etmeye, çok önce başlamalıydım diye düşündüm. Fakat babamdı benim ve ne yazık ki babaların bir gün bizi terk edeceği gerçeğini herkes gibi ben de gözardı etmiştim.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 200

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Beyan Yayıncılık Bir Devir Bir Şahit Melle Sabri TIKLA PDF İNDİR !Bir Devir Bir Şahit Melle Sabri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Türk Günlük Anı, Bir Devir Bir Şahit Melle Sabri, Mehmet Alkış

Yorum Gönder